Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

4YFN: Mymoid, ηλεκτρονικό πορτοφόλι για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Τελικά δεν τα έχουμε δει όλα στο χώρο του FinTech, πλέον είναι διαθέσιμη και μια υπηρεσία Mobile Payments as a Service για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να πλέον να προσφέρουν με ευκολία το δικό τους σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω φορητών συσκευών.

Η Mymoid έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών με υψηλό επίπεδο ασφάλειας αλλά και ευκολίας. Φυσικά πρόκειται για μια υπηρεσία cloud όπου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν το δικό τους ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με το όνομα της επιχείρησής τους μάλιστα.

Η Mymoid συνεργάζεται με διάφορες υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, Apple Pay, PayPal, Sofort κ.α., και δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να εξατομικεύσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικών πληρωμών έτσι ώστε να έχουν επαναλαμβανόμενες και γρήγορες πωλήσεις αλλά και να υλοποιήσουν προγράμματα αφοσίωσης πελατών με κερδισμένους πόντους απο τις συναλλαγές κλπ.

Παράλληλα η υπηρεσία προσφέρει εύχρηστο περιβάλλον κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου όλων των τρόπων πληρωμών που επιλέγει ο επιχειρηματίας ενώ προσφέρονται και δυνατότητες διαχείρισης της συλλογής των πληρωμών ακόμα και με αντικαταβολή.

Τέλος, η Mymoid βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λονδίνο με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για περαιτέρω ανάπτυξη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις