Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για τη Marley Spoon

Χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ κατάφερε να αποσπάσει σε δεύτερο γύρο η Marley Spoon, φτάνοντας το συνολικό ποσό χρηματοδότησής της στα 40 εκατ. ευρώ.

Τα νέα κεφάλαια θα αξιοποιηθούν από την εταιρεία για την ανάπτυξή της στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 από τον Fabian Siegel, πρώην CEO της Delivery Hero και τον Till Neatby, πρώην διευθυντή λειτουργίας της αλυσίδας εστιατορίων Mex Attax. Στόχος της Marley Spoon είναι να προσφέρει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε από τη Γερμανία και έχει επεκταθεί σε Βρετανία, Αυστραλία και ΗΠΑ, ενώ το 2015 εξαγόρασε την αυστραλιανή εταιρεία Kochabo.

Fabian Siegel _
O Fabian Siegel CEO της Marley Spoon.

Με την επέκτασή της, η εταιρεία θα φτάσει να καλύπτει το 50% του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη, σε 217 εκατ. νοικοκυριά που αντιπροσωπεύουν το 35% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Επίσης, θα λανσάρει μέσα στην άνοιξη του 2016 το mobile app της, το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες της να επικοινωνούν interactive με την εταιρεία, έχοντας πρόσβαση στις συνταγές της και σε όλες τις παραγγελίες τους, καθώς και να ενημερώνονται online για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις