Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ολλανδική τράπεζα ING επιδιώκει συνεργασίες με FinTech Startups

Ο CEO της Ολλανδικής τράπεζας ING, Ralph Hamers, αποκάλυψε πρόσφατα ότι δουλεύει με 45 FinTech Startups για να εξελίξει και να παρουσιάσει μια σειρά καινοτομικών προϊόντων και τεχνολογιών.

Μέσα σε αυτές βρίσκονται επτά Startups που δουλεύουν πάνω σε τεχνολογικά προϊόντα στο ING FinTech Village στο Βέλγιο και τέσσερις στο Innovation Studio της ING στην Ολλανδία, το οποίο μάλιστα δέχεται αιτήσεις για νέες συμμετοχές για 15 μέρες ακόμα.

Όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται στο πλαίσιο της στρατηγικής Think Forward η οποία περιλαμβάνει περαιτέρω επενδύσεις σε κλειστές-αποκλειστικές τεχνολογίες και συνεργασίες με FinTech Startups στους τομείς των πληρωμών, διαχείριση προσωπικών οικονομικών, δάνεια και “κινητές” εφαρμογές.

Το πρώτο τρίμηνο του 2016 η ING παρουσίασε έναν robo adviser με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της στη Γαλλία να κάνουν τις καλύτερες επενδύσεις, στην Ολλανδία δουλεύει πάνω σε νέα προϊόντα στις χρηματοδοτήσεις και Marketing ενώ ανέπτυξε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της πλατφόρμα digital banking για επιχειρήσεις, InsideBusiness.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ING Bank το πρώτο τρίμηνο του 2016 επέκτεινε τις καταθέσεις κατά 8,8 δισ. Ευρώ και τα δάνεια καρά 7,1 δισ. εκατ. Ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις