Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι ισραηλινές Startups «σήκωσαν» 237 εκατ. δολ. σε μια εβδομάδα!

Αν και υπάρχει μια σχετική επιβράδυνση στις επενδύσεις στον τομέα των High-Tech Startups, οι επενδύσεις στο Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Μόνο τη πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, 13 Startups συγκέντρωσαν 237 εκατ. δολ.!

Αλλά και ο Μάιος ήταν “καυτός” μήνας για το οικοσύστημα των Startups στο Ισραήλ, καθώς η υπηρεσία εύρεσης Ταξί, Gett, συγκέντρωσε 300 εκατ. δολ. από την Volkswagen ενώ η υπηρεσία τύπου Uber, Via, πήρε 100 εκατ. δολ.

Οι Startups που έλαβαν επενδύσεις στο διάστημα του Ιουνίου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
–  Την πρωτότυπη υπηρεσία Walkme, η οποία προσφέρει καλύτερη δομή και εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας σε web sites (50 εκατ. δολ.).
– Την Trax, η οποία προσφέρει ένα εξελιγμένο σύστημα οπτικής αναγνώρισης και analytics για την αγορά FMCG (40 εκατ. δολ.).
– Την Weka.IO, η οποία ασχολείται με λύσεις αποθήκευσης δεδομένων (32 εκατ. δολ).
– Την SundaySky η οποία ασχολείται με “έξυπνα” video.

Από τις υπόλοιπες Startups ξεχωρίζει η EarlySense με ένα σύστημα παρακολούθησης ασθενών (25 εκατ. δολ.) ενώ το ίδιο ποσό εξασφάλισε και η Zimperium η οποία προσφέρει λύσεις εξασφάλισης δεδομένων απο διάφορες απειλές στις φορητές συσκευές.

Σε πρόσφατο άρθρο καλύψαμε την επένδυση 5,3 εκατ. δολ. της Alibaba στην Twiggle η οποία προσφέρει μια εξελιγμένη εμπειρία αναζητήσεων σε online shops ενώ και η πολλά υποσχόμενη Hibob πήρε 8 εκατ, δολ. και έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα HR B2B.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις