Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: οδηγός για ανάπτυξη εφαρμογών για το Smart UX Center των Εκτυπωτών

Το τμήμα Εκτυπωτικών Λύσεων της Samsung παρουσίασε έναν οδηγό για την ανάπτυξη και κυκλοφορία εφαρμογών για το Smart UX Center. Ο οδηγός απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εφαρμογές για το Smart UX Center, το περιβάλλον χρήσης για εκτυπωτικές συσκευές που βασίζεται στο Android. Ήδη ο οδηγός έχει διανεμηθεί στους διεθνείς προμηθευτές λογισμικού της Samsung και σε άλλες σχετικές εταιρείες.

Ο οδηγός παρέχει μία σύνοψη του τρόπου δημιουργίας των εφαρμογών Smart UX, καθώς και οδηγίες σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ήδη συνεργάτες της Samsung έχουν ξεκινήσει την χρήση του οδηγού. Για παράδειγμα στην Ιταλία, η Massinelli, συνεργάτης της Samsung, έχει βοηθήσει έναν πελάτη της να δημιουργήσει μία εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου στο Smart UX Center, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο τα κόστη εκτύπωσης και αποστολής τυπωμένων καταλόγων.

Ένας άλλος συνεργάτης της Samsung στην Ιταλία, η εταιρεία Gaviolli Printing Solutions, έχει αναπτύξει μία νέα εφαρμογή που λέγεται “Visitor Registration App”. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους επισκέπτες εκδηλώσεων να εγγράφονται μόνοι τους και να λαμβάνουν τυπωμένες πληροφορίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις