Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Onwelo: Συμφωνία με την Oneclick για παροχή Digital Workplace

Συμφωνία με την Oneclick ανακοίνωσε η Onwelo. Η Oneclick αποτελεί Ελβετικό πάροχο της Cloud πλατφόρμας Digital Workplace. Πλέον η Onwelo θα μπορεί να παρέχει τις λύσεις της σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Πολωνία.

Η λύση της Oneclick δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους μιας εταιρείας να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές που έχουν εγκαταστήσει σε περιβάλλοντα Windows, iOS, Unix ή Linux μέσω browser. Κάθε εργαζόμενος για να μπορέσει να επωφεληθεί του Digital Workplace θα πρέπει να έχει δικαιώματα πρόσβασης από τον administrator της εταιρείας.

Η λύση της Oneclick παρέχει την ασφάλεια ότι τα δεδομένα είναι διαχωρισμένα από τον υπολογιστή κι έτσι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, ο εργαζόμενος δεν θα έχει χάσει τα δεδομένα του.

Ο Dariusz Ossowski, COO και συνιδρυτής της Onwelo δήλωσε σχετικά: Η λύση της Oneclick είναι ιδιαίτερη καθώς δεν είναι κοστοβόρα. Με απλά λόγια, είναι πιο επικερδές να χρησιμοποιήσει κάποιος μια εφαρμογή μέσα στο μοντέλο παροχής υπηρεσιών που προσφέρεται από την OneClick από το να την αγοράσει και να την εγκαταστήσει στον υπολογιστή του. Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της OneClick ως συμπληρωματική των προγραμμάτων που έχουν ήδη αγοράσει και εγκαταστήσει. Θεωρώ ότι η OneClick έχει πολλές προοπτικές να κερδίσει πολλές μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις στην Πολωνία οι οποίες χρησιμοποιούν με ευκολία τις υπηρεσίες cloud και κινητές λύσεις και για το λόγο αυτό προβήκαμε και σε αυτή τη συνεργασία”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις