Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Beyonce επενδύει σε MusicTech Startup

Και ο χώρος των celebrities στρέφεται προς τις Startups για επενδύσεις. Μετά τους Snoop Dogg, Ashton Kutcher, Justin Bieber και η Beyonce επένδυσε 150.000 δολ. σε μια MusicTech Startup.

Η εταιρεία ονομάζεται Sidestep, και έχει φτιάξει ένα App το οποίο επιτρέπει στο κοινό μιας συναυλίας να αγοράσει αναμνηστικά και να τα παραλάβει στη συναυλία χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά. Φυσικά προσφέρει ενημερώσεις και αποκλειστικά προϊόντα για τα συγκροτήματα ή τους τραγουδιστές που συνεργάζεται αλλά και αποστολή των προϊόντων στο σπίτι.

Η συνεργασία της Beyonce με την Sidestep ξεκίνησε λίγο πριν την έναρξη του Formation World Tour με μεγάλη επιτυχία στη πώληση αναμνηστικών κάτι που οδήγησε σε επένδυση μέσω της εταιρίας της Beyonce, Parkwood Entertainment, στο χρηματοδοτικό γύρο Seed.

Η SideStep εφόσον πετύχει στο στόχο της είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια των μικρών και ανερχόμενων συγκροτημάτων και τραγουδιστών μια και ως γνωστόν η κύρια πηγή εσόδων για αυτή τη κατηγορία είναι οι συναυλίες, τα τουρ αλλά και οι πωλήσεις αναμνηστικών ειδών στις συναυλίες. Αυτή η αγορά προβλέπεται να φτάσει τα 2 δισ. δολ. φέτος, δείχνοντας αυξητική πορεία. Από την άλλη, οι πωλήσεις μουσικής μειώνονται και μετατοπίζονται στις υπηρεσίες streaming.

Τέλος, η Beyonce έχει επενδύσει σε άλλες δυο εταιρείες, η μια παράγει φυσικό χυμό καρπούζι και η άλλη προσφέρει γεύματα για χορτοφάγους με παράδοση στο σπίτι. 

SideStep

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις