Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Proofpoint αγοράζει ισραηλινή εταιρεία έναντι 55 εκατ. δολ

Την εξαγορά της ισραηλινής εταιρείας cloud security, FireLayers ανακοίνωσε η Αμερικανική εταιρεία κυβερνοασφαλείας, Proofpoint.

Η Proofpoint αναμένεται να πληρώσει 46 εκατ. δολάρια σε μετρητά και 9 εκατ. δολ. σε μετοχές. Η FireLayers θα λειτουργήσει σαν το κέντρο ανάπτυξης της αμερικανικής εταιρείας στο Ισραήλ.

Η FireLayers ιδρύθηκε το 2013 και είχε πάρει χρηματοδότηση Seed και Venture από τις YL Ventures και Akamai Ventures.

Η ισραηλινή εταιρεία ειδικεύεται όπως προαναφέραμε στην εξασφάλιση των εφαρμογών που τρέχουν στο cloud, σε πολλά επίπεδα, και προσθέτουν άλλο ένα επίπεδο ασφάλειας και ελέγχου όλων των δραστηριοτήτων των εφαρμογών, των χρηστών και όλων των σχετικών ενεργειών που γίνονται.

Η Proofpoint ιδρύθηκε το 2002 και είναι μια μεγάλη εταιρεία ασφάλειας δεδομένων εταιρικών χρηστών απέναντι σε επιθέσεις που γίνoνται μέσω Email, κοινωνικών δικτύων αλλά και φορητών συσκευών.

Ο Yair Grindlinger, Διευθύνων Σύμβουλος της FireLayers δήλωσε σχετικά: «Δημιουργήσαμε την FireLayers με έναν στόχο: να βοηθήσουμε τις εταιρείες να έχουν ασφάλεια στις εφαρμογές cloud. Είμαστε ενθουσιασμένοι να επιταχύνουμε αυτή την αποστολή μας και να φέρουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες της proofpoint στις εφαρμογές SaaS. Η απόφαση μας να ενταχθούμε στην Proofpoint βασίζεται στην υψηλού επιπέδου κυβερνοασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην προστασία των πελατών παγκοσμίως από ανεπτυγμένες απειλές. Και το νέο γραφείο της Proofpoint στο Ισραήλ, επεκτείνει αυτή την εξαιρετική ηγετική παρουσία στο Ισραήλ για μακροπρόθεσμη επιτυχία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις