Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Microsoft “επιτίθεται” στην Apple με 650 δολ. έκπτωση για ανταλλαγή φορητών

Η πρόσφατη εκδήλωση της Microsoft δημιούργησε θόρυβο στον κόσμο των δημιουργικών επαγγελμάτων, για διάφορους λόγους, μια κατηγορία χρηστών οι οποίοι σε μεγάλη πλειοψηφία βρίσκονται στο στρατόπεδο της Apple.

To Surface Studio PC – All-in-One με την μεγάλη οθόνη αφής των 28 ιντσών και το καινοτομικό dialer σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των σχεδιαστών και των γραφιστών αφού τους επιτρέπει να δουλεύουν και με τα δυο χέρια πάνω στην λεπτή και εντυπωσιακή οθόνη.

Στην εκδήλωση επίσης παρουσιάστηκε και το νέο Surface Book με Intel Core i7, ένα laptop με μεγάλη αυτονομία και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, με αναδιπλούμενη και αποσπώμενη οθόνη αφής 13,5 ιντσών, 3.000 x 2.000 pixel, και βάρος 1,6 κιλά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μοντέλων η Microsoft ανακοίνωσε και μια έκπτωση 650 δολ. για την ανταλλαγή MacBook με Surface Pro ή το Surface Book, η οποία θα ισχύσει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στις Η.Π.Α.

Σίγουρα πρόκειται για μια επιθετική κίνηση που κάνει η Microsoft απέναντι σε ένα συμπαγές και φανατικό κοινό της Apple μια και πιστεύει στα νέα προϊόντα της και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την οθόνη αφής, ένα θέμα που δεν ασχολείται η Apple για διάφορους λόγους.

Μια τέτοια κίνηση – προωθητική ενέργεια θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα Windows 10 Mobile, τα οποία αποσύρονται από την καταναλωτική αγορά και θα παραμείνουν ίσως για επαγγελματική – εταιρική χρήση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις