Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι 10 επιλογές του Startupbootcamp Insurtech London

Οι επενδύσεις στο Insurtech έχουν ξεπεράσει το 1 δισ. λίρες το 2016 με τους επενδυτές αλλά και τις μεγάλες εταιρείες του χώρου να είναι εξαιρετικά δραστήριες.

Το Startupbootcamp Insurtech London μόλις ανακοίνωσε τις δέκα ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του 2017.

Adapt Ready, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει πρόβλεψη ρίσκων και σχετικά δεδομένα αναλύσεων σε μεγάλες εταιρείες βασιζόμενα στα Big Data αλλά και πως θα επηρεαστούν οι επιχειρήσεις των πελατών των ασφαλιστικών μετά από διάφορα γεγονότα.

Aerobotics, από τη Νότια Αφρική, χρησιμοποιεί drones για να συλλέγει δεδομένα από τον χώρο της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και των εξορύξεων και εκμετάλλευση των πληροφοριών αυτών, τόσο από τους ενδιαφερόμενους όσο και από τις ασφαλιστικές εταιρείες, για εξατομικευμένα συμβόλαια και εκτίμηση ζημιών.

Emerge Analytics, από τη Νότια Αφρική, χρησιμοποιεί Big Data και Τεχνητή Νοημοσύνη με βαθμολόγηση μάλιστα για την επίλυση διάφορων πολύπλοκων επιχειρηματικών προβλημάτων και ζητημάτων.

Insure A Thing, από το Ηνωμένο Βασίλειο, αντιστρέφει την ασφαλιστική κάλυψη των ποδηλάτων ζητώντας από τους πελάτες να πληρώσουν σε δόσεις μετά την καταχώρηση αιτήματος αποζημίωσης.

LifeSymb, από τη Σουηδία, πρόκειται για ένα ρομπότ το οποίο συλλέγει πληροφορίες από τις κινήσεις των ανθρώπων και προσφέρει αυτοματοποιημένες προτάσεις καλής υγείας και ευεξίας.

NuvaLaw, από τη Νότια Αφρική, πρόκειται για ένα online σύστημα “φιλικού διακανονισμού” για ασφαλιστικές εταιρείες.

Port, από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει μια online βάση δεδομένων για επιχειρήσεις και άτομα με στόχο να κάνει τη πρόσβαση σε αυτές από τις ασφαλιστικές εταιρείες πιο εύκολη και σύννομη.

Sharenjoy, από την Ισπανία, προσφέρει ομαδικές και συνεργατικές μικρο-ασφάλειες σε συμμετέχοντες σε δημόσιες και ιδιωτικές συναυλίες και εκδηλώσεις.

TikkR, από τη Σουηδία, πρόκειται μια παρόμοια υπηρεσία με το Sharenjoy μια και προσφέρει μικρο-ασφάλειες μικρής διάρκειας τη στιγμή που τις χρειαζόμαστε.

TrackActive, από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει μια online πλατφόρμα παρακολούθησης φυσικoθεραπείας με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα στους ασθενείς αλλά τα μικρότερα κόστη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις