Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Τετραπλή” υπερκάλυψη για την καμπάνια Crowdfunding της Revolut

Προφανώς δεν έφτασαν τα 66 εκατ. δολ. που συγκέντρωσε πρόσφατα η Revolut από VCs, η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουλίου, αφού ακολούθησε στα τέλη Ιουλίου μια νέα καμπάνια Crowdfunding μέσω της πλατφόρμας της Seedrs.

Προφανώς η κοινότητα επενδυτών της Seedrs έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις προοπτικές της Revolut αφού 44.000 άτομα πρόσφεραν 17 εκατ. λίρες, με το ζητούμενο κεφάλαιο να είναι 4 εκατ. λίρες!

Το κεφάλαιο της χρηματοδότησης καλύφθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες αν και η χρηματοδότηση με απόκτηση μετοχών δεν είναι και η πιο δημοφιλής στη πλατφόρμα της Seedrs. Η Revolut δεν θα πάρει όλα τα διαθέσιμα χρήματα αλλά θα αρκεστεί στα αρχικά, 4 εκατ. λίρες.

4.000 με 10.000 επενδυτές αναμένεται να συμμετάσχουν τελικά προσφέροντας μέχρι 1.000 λίρες, με περίπου 5.000 χρήστες της υπηρεσίας Premium της Revolut που δήλωσαν ενδιαφέρον να προηγούνται ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι επενδυτές που δήλωσαν ενδιαφέρον μέσω Seedrs.

H Revolut ξεκίνησε σαν μια εφαρμογή πληρωμών μέσω App αλλά και μέσω πλαστικής κάρτας αλλά χτίζει σταδιακά μια πλήρη γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών για ιδιώτες και επαγγελματίες με την πιο ενδιαφέρουσα την προσφορά λογαριασμών IBAN.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις