Η Κινεζική εταιρεία P2P δανειοδότησης Dianrong “σήκωσε” 220 εκατ. δολ.!

Newsroom
1'

Το σημαντικό ποσό των 220 εκατ. δολ. κατάφερε να αντλήσει σε χρηματοδοτικό γύρο η Κινεζική εταιρεία P2P δανειοδότησης, Dianrong.

Της σχετικής διαδικασίας ηγήθηκε το κρατικό επενδυτικό fund της Σιγκαπούρης, GIC Pte Ltd, ενώ συμμετείχαν και μια σειρά από Ασιάτες επενδυτές, όπως λ.χ. οι CMIG Leasing, τμήμα του μεγαλύτερου ιδιωτικού επενδυτικού group της Κίνας με την επωνυμία China Minsheng Investment Group (CMIG), η Νοτιοκορεατική Simone Investment Managers κ.ά.

Με τα νέα κεφάλαια, η Dianrong αναμένεται να αυτοματοποιήσει ορισμένα από τα καινούρια της τμήματα κατά μήκος της Κίνας, να ενισχύσει την διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, καθώς επίσης και να εξετάσει σε βάθος ευκαιρίες πιθανών εξαγορών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.