Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με ολόκληρο… στόλο προϊόντων και υπηρεσιών πήρε “ρεβάνς” για το bendgate η Apple

“Λαμπερή” και πλούσια, παρ’ ότι… χρονοβόρα, ήταν η νέα παρουσίαση της Apple, η οποία ήλθε λίγες μόνο ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου iPhone και το περίφημο bendgate – που πολλοί… “πονηροί” αποδίδουν σε μαρκετίστικο τρικ της εταιρείας.

Ασφαλώς, στην κορυφή βρίσκεται η παρουσίαση του νέου iPad, αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα, στην αγορά πέφτει το νέο λειτουργικό σύστημα OS X Yosemite και το iOS 8.1.

Το νέο iPad Air 2 θα είναι λεπτότερο από κάθε άλλο tablet της αγοράς. Επίσης, θα κυκλοφορήσει το πρώτο iMac με οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης.

Καινοτομία του iPad Air 2, το οποίο θα είναι 40% πιο γρήγορο από το προηγούμενο, είναι η κυκλοφορία του και σε χρυσό χρώμα, στο πρότυπο του νέου iPhone. Επίσης, θα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφικών με burst mode. Η τιμή του ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Μαζί θα κυκλοφορήσει και το iPad Mini 3, του οποίου η τιμή ξεκινά από τα 399 δολάρια, ενώ σήμερα ανοίγει η λίστα προ-παραγγελιών, καθώς τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα (στην Ελλάδα στο τέλος Οκτωβρίου).

Στις αρχές του έτους θα λανσαριστεί το Apple Watch, ενώ ήδη από τη Δευτέρα, με το νέο iOS 8.1, ενεργοποιείται η υπηρεσία πληρωμών Apple Pay (αρχικά μόνο στις ΗΠΑ).

Κύριο χαρακτηριστικό το OS X Yosemite είναι η δυνατότητα μεταφοράς εργασιών του χρήστη από τη μία συσκευή Apple στην άλλη, το λεγόμενο continuity.

Όσο για το iOS 8.1, κύριο χαρακτηριστικό του είναι η επιστροφή του Camera Roll για το άλμπουμ φωτογραφιών της συσκευής, η απουσία του οποίου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα ως τώρα (για όσους χρησιμοποιούν τo iOS 8 ή 8.0.2).

Η Apple ανακοίνωσε, επίσης, τον νέο iMac 27 ιντσών με Retina Display, ο οποίος θα κοστίζει 2.499 δολαρίων στις ΗΠΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις