Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Spin της Ford λανσάρει “ανθεκτικά” πατίνια τρίτης γενιάς

Η Spin, η εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών που εξαγοράστηκε από θυγατρική της Ford για περίπου 100 εκατ. δολάρια, λανσάρει ένα νέο ηλεκτρικό πατίνι με ισχυρότερο σκελετό, βελτιωμένο σύστημα φρένων, μεγαλύτερα ελαστικά και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας.

Σύμφωνα με το TechCrunch, αυτό το προϊόν τρίτης γενιάς είναι σχεδιασμένο για να “αντέξει” την σκληρή καθημερινή χρήση που υφίσταται ένα πατίνι κοινής χρήσης και κατ’ επέκταση να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και για να είναι πιο ασφαλές. Η εταιρεία έχει προσθέσει, επιπλέον, ειδικές βίδες ασφαλείας για να αποτρέψει τυχόν βανδαλισμό ή παραβίαση.

Η Spin ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα τον Ιούνιο για να δοκιμάσει τα νέα πατίνια στην Βαλτιμόρη. Το πρόγραμμα έδειξε ότι τα νέα πατίνια μπορούν να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους καθώς και να μειώσουν το κόστος που σχετίζεται με κλοπές ή βανδαλισμούς, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα νέα πατίνια τον επόμενο μήνα σε Μπέρκλεϋ, Καλιφόρνια, Ντένβερ, Κάνσας, Λος Άντζελες, Μέμφις, Μινεάπολις και Ουάσινγκτον, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και άλλες αμερικανικές πόλεις στην λίστα. Στόχος είναι να επεκταθεί σε 100 πόλεις και πανεπιστημιουπόλεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις