Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Disney+ ξεπέρασε τους 28 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Disney+, το νέο συνδρομητικό κανάλι της Disney, κατάφερε να ξεπεράσει τους 28,6 εκατ. συνδρομητές στους πρώτους τρεις μήνες λειτουργίας τους, “διαψεύδοντας” τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για 20 εκατ. μέχρι το τέλος του 2020.

Στην πραγματικότητα, μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, οι συνδρομητές της πλατφόρμας είχαν φτάσει ήδη τους 26,5 εκατ., ενώ στην πρόσφατη συζήτηση με αναλυτές και δημοσιογράφους για τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου, ο CEO της Walt Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός ανέβηκε στα 28, 6 εκατ.!

“Είχαμε ένα ισχυρό πρώτο τρίμηνο που ενισχύθηκε από την κυκλοφορία του Disney +, το οποίο έχει ξεπεράσει ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Iger.

Η αύξηση των συνδρομητών βοήθησε την Disney να ανεβάσει και τα συνολικές τις επιδόσεις, καταγράφοντας έσοδα 28,6 δις δολαρίων. Πιο συγκεκριμένα, ο τομέας “direct-to-consumer”, στον οποίο υπάγονται οι υπηρεσίες streaming, είδε τα έσοδά του να αυξάνονται από τα 0,9 δις στα 4 δις μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Η CFO της Disney, Christine McCarthy, σημείωσε ότι η Disney αναμένει ότι η πλειοψηφία της ανάπτυξής της θα προέλθει από διεθνείς συνδρομητές. Η εταιρεία αναμένει επίσης αύξηση των εγχώριων συνδρομητών της κοντά στην πρεμιέρα πολυαναμενόμενων σειρών από Marvel και Lucasfilm.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις