Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Νέα αναβάθμιση για το iOS

Μια νέα αναβάθμιση για το λειτουργικό σύστημα iOS διέθεσε η Apple. To συγκεκριμένο λειτουργικό η εταιρεία το χρησιμοποιεί τόσο στα smartphones της, όσο και στα tablet της, αλλά και τα iPod touch.

Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας, η νέα αναβάθμιση περιορίζει τον απαιτούμενο χώρο που καταλαμβάνεται για την ενημέρωση του συστήματος της συσκευής, ενώ περιλαμβάνει σειρά βελτιώσεων και επιδιορθώσεων όπως η επιδιόρθωση ζητήματος που δεν επέτρεπε σε κάποιους χρήστες την εισαγωγή συνθηματικού Apple ID για τις εφαρμογές Μηνύματα και FaceTime, η επιδιόρθωση ζητήματος που προκαλούσε τη διακοπή εμφάνισης αποτελεσμάτων εφαρμογών στο Spotlight και άλλες.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία αναβάθμισης, αυτή μπορεί να γίνει και μέσω του ασύρματου δικτύου από το modem του σπιτιού, ενώ το αρχείο εγκατάστασης έχει μέγεθος 250 MB.

Η αναβάθμιση αφορά όλες τις φορητές συσκευές της Apple που τρέχουν το την έκδοση 8 του λειτουργικού iOS, δηλαδή τα iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6 και 6 Plus, τα iPad 2, 3, 4, iPad mini, iPad Air, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad mini 3, καθώς και το iPod touch 5ης γενιάς.

Επίσης, η εταιρεία διέθεσε και ένα νέο update (την έκδοση 10.10.2) του OS X Yosemite, που είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές Mac.

Οι βασικότερες βελτιώσεις αφορούν στη διόρθωση κενών ασφαλείας του Safari (το πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο του εν λόγω λειτουργικού) στην αντιμετώπιση προβλήματος που μπορούσε να προκαλέσει την αποσύνδεση του Wi-Fi, την επίλυση ζητήματος που μπορούσε να καθυστερεί τη φόρτωση ιστοσελίδων, τη βελτίωση συγχρονισμού στη μετάδοση δεδομένων φωνής και εικόνας με τη χρήση Bluetooth ακουστικών κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις