Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής προϊόντων σήμανσης

Η Samsung ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας YESCO Electronics, κατασκευάστριας εταιρείας προϊόντων σήμανσης και οθονών LED, με ηγετική θέση στην αγορά και περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό.

Η εταιρεία YESCO Electronics ήταν παράρτημα της εταιρείας Young Electric Sign Company (YESCO).

“Η εξαγορά ισχυροποιεί την είσοδο της Samsung στην αγορά των οθονών LED, επεκτείνοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της εταιρείας πέρα από τις LFD οθόνες με LCD πάνελ, όπου η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση τα τελευταία έξι χρόνια”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

“Καθώς η αγορά των οθονών τεχνολογίας LED συνεχίζει να μεγαλώνει, κατανοήσαμε την ανάγκη να έχουμε την κατάλληλη εμπειρία για να επιτύχουμε στον συγκεκριμένο τομέα”, δήλωσε ο Seon-Gi Kim, Senior Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics.

Η Samsung θα συνεργαστεί με την YESCO Electronics για τη δημιουργία ανθεκτικών οθονών ακόμα και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, που θα παρέχουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, ενεργειακή αποδοτικότητα και λειτουργικότητα. Η YESCO Electronics έχει να επιδείξει μεγάλες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις οθονών σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Samsung, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής, εκπαιδευτικών και νοσοκομειακών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, αλλά και στον κλάδο των μεταφορών.

Η YESCO Electronics ιδρύθηκε το 1988 και έχει στο ενεργητικό της πλήθος εγκαταστάσεων προϊόντων τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρότερα projects, παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις