Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα CEO στην HTC

Το Διοικητικό Συμβούλιο της HTC διόρισε την Πρόεδρο και συνιδρύτρια της HTC, Cher Wang, στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας, με άμεση ισχύ. Ο Peter Chou θα μετακινηθεί σε έναν νέο στρατηγικό ρόλο, επικεφαλής του τομέα καινοτομίας νέων προϊόντων.

Κατά τα δύο τελευταία χρόνια, η Wang είχε αναλάβει αυξημένες διοικητικές αρμοδιότητες σε διαφορετικούς τομείς του οργανισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στον Chou να εστιάσει στην προϊοντική ανάπτυξη, έχοντας από την πλευρά του επιδείξει διακεκριμένο έργο σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην εξέλιξη προηγμένων τεχνολογιών. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και το σύνολο των υψηλόβαθμων στελεχών συμφώνησαν ότι είχε έρθει πια η στιγμή η δεδομένη πρόοδος να λάβει επίσημη μορφή, με αποτέλεσμα να προκύψουν οι απαραίτητες οργανωτικές αλλαγές που θα οδηγήσουν την HTC στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής της.

Στο διάστημα της θητείας του ως Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Peter Chou ηγήθηκε της επιτυχημένης μετάβασης της HTC από κατασκευάστρια πρωτότυπου σχεδιασμού χειροκίνητων συσκευών σε παγκόσμια αναγνωρισμένο brand. Στο πλαίσιο του νέου του ρόλου ως επικεφαλής του HTC Future Development Lab, ο Chou θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των μελλοντικών κατευθύνσεων για την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις