Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

45 εκατ. δολ. επένδυση στην SMS Assist

Στα επίπεδα των 45 εκατ. δολ. ανήλθε το ποσό που επένδυσε η Insight Venture Partners στην SMS Assist στα πλαίσια του τρίτου γύρου χρηματοδότησής της. Η τελευταία, αποτελεί μια καινοτόμος startup που δραστηριοποιείται στον τομέα της mobile και cloud-based διαχείρισης πολλαπλών ακινήτων.

Αυτή τη στιγμή, η SMS Assist εξυπηρετεί περίπου 100.000 περιοχές, εξοικονομώντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για τους πελάτες της, καθώς μέσω της cloud πλατφόρμας της παρέχει πλήρως outsourced επιχειρηματικές λύσεις για μια σειρά από εταιρείες, όπως λ.χ. τις Family Dollar, CBRE, Colony Capital, O’Reilly Automotive κ.ο.κ.

Η SMS Assist διαχειρίζεται ένα δίκτυο περισσοτέρων από 20.000 πιστοποιημένων υπεργολάβων, μέσω των οποίων παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης σε παραπάνω από 90.000 τοποθεσίες πελατών της. Η προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμα της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνει διαρκώς τα έξοδα συντήρησης των ακινήτων των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και την ταχύτητα της υλοποίησής τους.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις