Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Book’n’Bloom: Τα ραντεβού και οι κρατήσεις της επιχείρησης γίνονται… social (video-συνέντευξη)

Η Book’n’Bloom είναι μία startup τεχνολογική εταιρεία που με βάση την Θεσσαλονίκη αναπτύσσει ένα εργαλείο κρατήσεων και διαχείρισης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσω Facebook. Το προϊόν αφορά σε μία εφαρμογή Facebook μέσα από την οποία οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη “δύναμη” των social media για να αυξάνουν το πελατολόγιό τους και τα ραντεβού τους. Επιπλέον, παρέχονται εργαλεία διαχείρισης του καταλόγου πελατών και του ημερολογίου των ραντεβού, καθώς επίσης και εργαλεία επιβράβευσης των πιστών πελατών, υπενθυμίσεων των ραντεβού κλπ.

Καθώς πρόκειται για εφαρμογή στο Facebook, η διάδραση των πελατών με αυτήν γίνεται ορατή και στους φίλους του χρήστη με αποτέλεσμα η ορατότητα της επιχείρησης να αυξάνεται οργανικά μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Προσφάτως, η εταιρεία κυκλοφόρησε και μία δωρεάν εφαρμογή για “έξυπνα” κινητά τηλέφωνα, μέσα από την οποία οι πελάτες της επιχείρησης μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, αποκλειστικές προσφορές και πληροφορίες για τις υπηρεσίες του καταστήματος.

Έχοντας συγκεντρώσει 1 εκατ. ευρώ σε τρεις γύρους χρηματοδότησης, η Book’n’Bloom προσφέρει την υπηρεσία σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ διατηρεί έδρα στην Κύπρο και γραφείο στην Μαδρίτη, στοχεύοντας στις αγορές της Βορείου και Λατινικής Αμερικής.

Στην παρακάτω συνέντευξη, ο συνιδρυτής και διευθυντής λειτουργιών της εταιρείας, Μπάμπης Παπαδόπουλος, και η βοηθός μάρκετινγκ, Μάγδα Βαφοπούλου, παρουσιάζουν την εταιρεία και το προϊόν της, καθώς και το πώς είναι μία νέα ομάδα να τρέχει μία νέα εταιρεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις