Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η καινοτομία στον αγροτικό τομέα σε πρώτο πλάνο

Ο Άγγελος Ρέζος της Hippocrates Farm SA, ο Τάσος Κανναβός της Cellarhopping, ο Κωνσταντίνος Σεϊνταρίδης της Mystery Pot και ο Πυθαγόρας Καραμπιπέρης της SCiO στο νέο επεισόδιο αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ φέρνει τον αγροτικό τομέα σε πρώτο πλάνο στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL. Έτσι λοιπόν θα γνωρίσουμε την εταιρεία που έκανε το ιπποφαές γνωστό στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Παράλληλα, θα δούμε το πως η τεχνολογία βοηθάει στην ανάδειξη της χώρας μας ως έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του κρασιού, ενώ θα γνωρίσουμε και ένα…«μαγικό τσουκάλι».

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο Άγγελος Ρέζος, Founder και CEO της Hippocrates Farm SA, η οποία πρωτοπορεί στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υγιεινής διατροφής. Ειδικότερα, η εταιρεία οποία δημιουργήθηκε πριν 9 χρόνια από την Rezosbrands, σήμερα έχει καταφέρει να αναδείξει του ιπποφαούς σαν μια κορυφαία ελληνική υπερτροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στην συνέχεια στην παρέα μας θα υποδεχτούμε τον Τάσο Κανναβό, Co-Founder και CEO της Cellarhopping, ένα B2B marketplace για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον οινοτουρισμό και τον γαστρο-τουρισμό. Στην ουσία, το Cellarhopping «χτίζει» μια γέφυρα μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού, των παραγωγών κρασιού και των τοπικών προϊόντων, αγροκτημάτων, ξενώνων και κάθε επιχείρησης που προσφέρει γαστρονομικό τουρισμό συνδυάζοντας αναψυχή και πολιτισμό.

Ο επόμενος καλεσμένος θα είναι ο Κωνσταντίνος Σεϊνταρίδης, Co-Founder και COO της Mystery Pot, της εταιρείας που δίνει τη λύση στην σπατάλη τροφίμων. Ειδικότερα το Mystery Pot αποτελεί μια εφαρμογή για κινητά που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να προμηθευτούν στο ένα τρίτο της τιμής φρέσκο φαγητό το οποίο ξεμένει στο τέλος της ημέρας στα καταστήματα εστίασης, και συνήθως πετιέται με ζημία για το περιβάλλον και τις επιχειρήσεις.

Τέλος, θα μιλήσουμε για τεχνητή νοημοσύνη και αγροδιατροφή με τον Πυθαγόρα Καραμπιπέρη, CEO της SCiO. Ειδικότερα, η Startup στην οποία ηγείται ο κ. Καραμπιπέρης χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να βάλει σε τάξη και εξάγει γνώση από όλα εκείνα τα δεδομένα που συλλέγονται από τις διαφορετικές τεχνολογίες στην αγροδιατροφική αλυσίδα, δίνοντας την ευκαιρία για την παροχή συμβουλών με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στον τελικό χρήστη.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις