Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρία νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Samsung στο INNOVATHENS

Στην πραγματοποίηση τριών νέων σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, προχωρά η Samsung Electronics Hellas.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Δευτέρα, 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο “Preparing a resume” σε συνεργασία με το British Council. Το εν λόγω workshop στοχεύει στη σωστή προετοιμασία του βιογραφικού σημειώματος, προκειμένου να κάνει καλή πρώτη εντύπωση και να ξεχωρίσει, κερδίζοντας την προσοχή των παραληπτών του.

Εν συνεχεία, την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο “You’re hired! Now what?”, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθεί τι ακολουθεί από τη στιγμή που θα γίνει η πρόσληψη και έπειτα. Σκοπός του είναι η κατάλληλη προετοιμασία του υποψηφίου για το επαγγελματικό του ξεκίνημα.

Επιπροσθέτως, την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Educators Skills” σε συνεργασία με το British Council. Απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως λ.χ. η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας κ.ο.κ. Και τα τρια σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα, η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν, ενώ με την ολοκλήρωσή τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις