Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το gi-Cluster στην E3 EXPO!

Παρούσα στην μεγαλύτερη έκθεση gaming, την E3 EXPO, είναι η ομάδα του gi-Cluster με τις εταιρείες-μέλη του, Lazyland, Paspartu, Tamasenco, Trebbble και εκπροσώπους του Corallia. Σκοπός τους; Να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις από τον κλάδο των δημιουργικών βιομηχανιών.

Η E3 EXPO αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τη βιομηχανία των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας και φιλοξενείται στο Los Angeles Convention Center, στην “καρδιά” της διεθνούς ψυχαγωγικής βιομηχανίας. Όσο για τo gi-Cluster φέρει τη “σφραγίδα” του πρώτου Ελληνικού cluster καινοτομίας στις δημιουργικές βιομηχανίες με εστίαση στον κλάδο των Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών (Gaming and Creative Technologies & Applications cluster).

Συστάθηκε στις αρχές του 2012, με την υποστήριξη του Corallia ως φορέα αρωγού (cluster facilitator), αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός παγκοσμίου κλάσης, πλήρως λειτουργικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος καινοτομίας, για την παραγωγή νέων τεχνολογιών και ανταγωνιστικών προϊόντων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις