Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KRAFT Paints & Bioclima: Νέοι στρατηγικοί στόχοι για το 2023

Οι εργαζόμενοι από όλα τα ελληνικά γραφεία του Ομίλου Druckfarben Hellas συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως team building activities, ενώ παρακολούθησαν και εκπαιδευτικά προγράμματα, με θεματικές όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουν τα καινοτόμα brands του Ομίλου, KRAFT Paints και Bioclima

Με την ολοκλήρωση μιας παραγωγικής και δημιουργικής χρονιάς και με βλέμμα σταθερά στραμμένο προς στην ανάπτυξη, ο Όμιλος Druckfarben Hellas καλωσόρισε το νέο έτος με μια εταιρική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του. Από τις 16 έως τις 18 Ιανουαρίου, στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρίας ενημερώθηκαν για τον απολογισμό του έτους 2022, αλλά και για τους στρατηγικούς στόχους της νέας χρονιάς.

Μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο τριήμερο πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι από όλα τα ελληνικά γραφεία του Ομίλου συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως team building activities, ενώ παρακολούθησαν και εκπαιδευτικά προγράμματα, με θεματικές όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουν τα καινοτόμα brands του Ομίλου, KRAFT Paints και Bioclima, με τα οποία η Druckfarben Hellas συνεχίζει με συνέπεια να δημιουργεί νέα πλαίσια εξέλιξης, χαράσσοντας νέους δρόμους.

Παράλληλα, ο κ. Νίκος Βλαχάκης, Εμπορικός Διευθυντής της KRAFT Paints και βασικό μέλος του συνεδρίου, κάλεσε τα στελέχη των τμημάτων να καλύψουν κατά τον πλέον αποδοτικό τρόπο τα επιμέρους θέματα του συνεδρίου και να παρουσιάσουν τις βέλτιστες πρακτικές κάθε ομάδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ενέργειες της ομάδας πωλήσεων του Ομίλου, ενώ και ο ίδιος τόνισε ότι ο ρόλος των πωλήσεων είναι πλέον πολύπλευρος, καθώς η ομάδα καλείται να κινηθεί εκτός των παραδοσιακών πρακτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και την αλληλένδετη σχέση πωλήσεων και marketing που χαρακτηρίζει τα δύο brands. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων πωλήσεων για τη νέα χρονιά, η ομάδα δήλωσε έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη, τόσο μέσω νέων αλλά και υπαρχόντων συνεργασιών, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της στρατηγικής του Ομίλου για το 2023. Νέα προϊόντα με μικρότερο αποτύπωμα, αύξηση διανομής και επέκταση του δικτύου συνεργατών, αλλά και ακόμα μεγαλύτερα βήματα προς τη βιωσιμότητα περιλαμβάνονται στην νέα ατζέντα και οδηγούν την επίκαιρη παρουσία της εταιρίας στη σύγχρονη εποχή. Για ακόμα μία χρονιά η πελατοκεντρική πολιτική του Ομίλου παραμένει ένας σταθερός και βασικός πυλώνας ανάπτυξης, με νέο στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας σε υπάρχοντα και νέα κανάλια.

Ο Όμιλος Druckfarben Hellas, συνεχίζει να εξελίσσεται διεκδικώντας ηγετική θέση στους τομείς δραστηριότητάς του και θέτει για τη νέα χρονιά στρατηγικούς στόχους, με επίκεντρο τους καταναλωτές, την κοινωνία και το περιβάλλον και δημιουργεί στοχευμένα ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις