Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γ. Αντετοκούνμπο: Επενδύει σε ομάδα του MLS, μαζί με τα αδέρφια του

Η Nashville FC, ομάδα του Τενεσί, αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του NBA, με φιλανθρωπική δράση και κοινωνικό πρόσωπο, αποκτά έναν ακόμα τίτλο, αυτόν του επενδυτή.

Συγκεκριμένα, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ αγόρασαν μετοχές και επενδύουν σε ποδοσφαιρική ομάδα του MLS, στην Nashville FC. Εκτός από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετοχές απέκτησε και ο επιθετικός της ομάδας χόκεϊ Nashville Predators, Φίλιπ Φόρσμπεργκ, με την Λίγκα να κάνει γνωστή αυτήν επένδυση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο “Greek Freak“, δεν είναι ο μόνος που επενδύει στο MLS, αφού ήδη παρουσία έχουν οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν. Ο Έλληνας διεθνής θα συναντήσει έντονη ελληνική παρουσία καθώς εκεί αγωνίζονται οι Έλληνες Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Κούτσιας, Ηλίας Ηλιάδης, Θέμης Αντόνογλου και Τζέιμς Παντέμης.

“Ο μπαμπάς μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το ποδόσφαιρο ήταν το πρώτο άθλημα που ερωτεύτηκα στην Ελλάδα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν ψάξαμε για τη Nashville μαζί με τα αδέρφια μου, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε. Ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα ματς.”, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις