Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

DIVITEC: Νέα συνεργασία στο e-mobility με τις ιταλικές LEXGO και MOMODESIGN

Η ηλεκτροκίνηση και το e-mobility αποτελούν πλέον μια δημοφιλή επιλογή για την καθημερινή αστική μετακίνηση

 

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, των προϊόντων δύο γνωστών εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Επεκτείνοντας το φάσμα προϊόντων που διαθέτει στην αγορά, ξεκινάει τη συνεργασία της με τις LEXGO και MOMODESIGN.

Η ηλεκτροκίνηση και το e-mobility αποτελούν πλέον μια δημοφιλή επιλογή για την καθημερινή αστική μετακίνηση. Η ευελιξία, η οικονομία και η αειφορία που προσφέρουν τα ηλεκτρικά πατίνια τα καθιστούν την ιδανική λύση μετακίνησης μέσα στην πόλη.

Η LEXGO παράγει μια σειρά από ηλεκτρικά πατίνια και hoverboards, που διακρίνονται για την αντοχή, το εντυπωσιακό design και είναι κατάλληλα τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά. Τα προϊόντα της -που διαθέτουν πλήθος πιστοποιήσεων και διατίθενται από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανεμπορίου στον κόσμο- είναι πλέον διαθέσιμα και για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διεθνώς κορυφαίο ιταλικό brand MOMODESIGN, ανέθεσε στην LEXGO την παραγωγή των προϊόντων του, αναγνωρίζοντας την τεχνολογική υπεροχή της.

Μεγάλη ποικιλία ασφαλών επιλογών για παιδιά

Η DIVITEC διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία μοντέλων των δύο εταιρειών. Το Kids scooter U4 της LEXGO και το Kids scooter Flasher της MOMODESIGN είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν διασκεδαστικές στιγμές στα παιδιά, σε αποστάσεις έως 8 χλμ., με μέγιστη ταχύτητα τα 14 km/h, για ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Ο ελαφρύς σκελετός από αλουμίνιο και το διπλό σύστημα φρένων -ηλεκτρομαγνητικό στο τιμόνι και μηχανικό ποδόφρενο-, τα καθιστούν ιδανικά για παιδιά που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και ως συμβατικά πατίνια, όταν η μπαταρία εξαντληθεί.

Αντίστοιχα, τα hoverboard Mirage, Phantom και Spark της LEXGO συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μετακίνηση. Είναι εύκολα στην οδήγηση και διασκεδαστικά. Διαθέτουν τεχνολογία αυτοεξισορρόπησης ώστε να ενεργοποιούνται απευθείας στην σωστή θέση. Με ταχύτητες από 10-12 km/h καλύπτουν αποστάσεις μέχρι 10 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση με τα πολύχρωμα φώτα που διαθέτουν στις ρόδες και στην πλατφόρμα και τα ειδικά διαμορφωμένα ηχεία Bluetooth στην περίπτωση του Phantom!

Tα προϊόντα της LEXGO και της MOMODESIGN είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη και για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις