Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KPMG: Ανακηρύχθηκε “Transfer Pricing Advisory Firm of the Year in Greece” από τα 2023 Corporate INTL Magazine Global Awards

Τα ετήσια βραβεία Corporate INTL σηματοδοτούν την αριστεία για τους κορυφαίους συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

 

 

H KPMG στην Ελλάδα απέσπασε μία σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς ανακηρύχτηκε Transfer Pricing Advisory Firm of the Year για την χώρα μας στα 2023 Corporate INTL Global Awards.

Τα ετήσια βραβεία Corporate INTL σηματοδοτούν την αριστεία για τους κορυφαίους συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Η Έφη Αδαμίδου, Partner, Head of Tax and Legal της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσής μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας, με την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους και την υποστήριξη των άλλων εταιρειών μελών του διεθνούς δικτύου της KPMG International, θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις σε περίπλοκα φορολογικά ζητήματα και ζητήματα ενδοομιλικών συναλλαγών».

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες μέλη της KPMG International Limited («KPMG International») δραστηριοποιούνται και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την επωνυμία «KPMG». Ο όρος «KPMG» μπορεί να αναφέρεται σε ξεχωριστές εταιρείες μέλη του οργανισμού της KPMG ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη ταυτόχρονα. Οι εταιρείες της KPMG δραστηριοποιούνται σε 143 χώρες και περιοχές, ενώ απασχολούν στις εταιρείες-μέλη παγκοσμίως περισσότερους από 265,000 συνεταίρους και εργαζομένους. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι μια νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Κάθε εταιρεία-μέλος της KPMG είναι υπεύθυνη για τις δικές της υποχρεώσεις και ευθύνες. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές με αυτή οντότητες δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις