Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Crypto: Βοηθούν πραγματικά τον κόσμο;

Μπορεί η τεχνολογία crypto να έχει αντίκτυπο στον πραγματικό κόσμο ή είναι μια ακόμα μόδα;

 

Η Binance, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των κρυπτονομισμάτων, δημοσίευσε μια μελέτη αναφορικά με τα απτά οφέλη και τις μελλοντικές δυνατότητες της τεχνολογίας crypto και του Web3 για ανθρώπους που απασχολούνται σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές.

Επισημαίνονται τα ακόλουθα βασικά συμπεράσματα:

1. Το crypto παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε τομείς όπως τα εμβάσματα, η εκπαίδευση και η φιλανθρωπία.
2. Η τεχνολογία Blockchain θα είναι πανταχού παρούσα και θα λειτουργεί στο παρασκήνιο όπως τα πρωτόκολλα του Διαδικτύου.

Η αποστολή της Binance να βελτιώσει παγκοσμίως την ελευθερία του χρήματος περιλαμβάνει την παροχή βοήθειας σε μικρότερους επενδυτές σε ανεπτυγμένες αγορές ώστε να αντισταθμίσουν τον πληθωρισμό ή να επενδύσουν στην τέχνη.

Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain βοηθά την επιβολή του νόμου στον εντοπισμό παράνομων κεφαλαίων και δραστηριοτήτων και δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να αντλούν κεφάλαια πιο αποτελεσματικά.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, η τεχνολογία crypto διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη χρηματοοικονομική υποδομή, τα εμβάσματα, τη χρηματοδότηση, τη φιλανθρωπία και την εκπαίδευση. Η Binance εστιάζει στην αύξηση της χρηματοοικονομικής ένταξης προσφέροντας μια σειρά προϊόντων που επιτρέπουν στους χρήστες σε πάνω από 200 χώρες να βελτιώσουν τις χρηματοοικονομικές τους γνώσεις, αυξάνοντας παράλληλα τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Η τεχνολογία crypto μειώνει σημαντικά τις προμήθειες και τους χρόνους μεταφοράς για εμβάσματα, καθιστώντας τις διασυνοριακές συναλλαγές πιο γρήγορες και πιο προσιτές. Το οικοσύστημα της Binance περιλαμβάνει το Binance Pay, τα stablecoins, το Binance Earn και το Binance Academy, τα οποία παρέχουν στους χρήστες τα εργαλεία και την εκπαίδευση για την πλοήγηση στο πεδίο των crypto.

Τα κεφάλαια crypto χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για φιλανθρωπικές δραστηριότητες και για ενίσχυση μετά από φυσικές καταστροφές, παρέχοντας γρήγορες, χαμηλού κόστους, διασυνοριακές και διαφανείς συναλλαγές. Η ευρεία υιοθέτηση της τεχνολογίας Blockchain σε χώρες όπως η Ινδονησία, η Ουκρανία, η Τουρκία και η Αργεντινή αλλάζει ήδη τις αντιλήψεις για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, την εκπαίδευση και τον πλούτο, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες παγκόσμια.

Η Binance τονίζει ότι εστιάζοντας στα οφέλη και τον αντίκτυπο της τεχνολογίας crypto και Web3 στον πραγματικό κόσμο, ένα λαμπρότερο μέλλον διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Προειδοποίηση κινδύνου: Η επένδυση σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ενέχει εγγενείς κινδύνους. Η Binance δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν. Συμβουλευτείτε έναν ανεξάρτητο οικονομικό σύμβουλο πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Αυτό το άρθρο δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως οικονομική συμβουλή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις