Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ante Inc: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η νέα εταιρεία θα επιβλέπει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Αντετοκούνμπο και ειδικότερα του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και Άλεξ

Τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας ανακοίνωσε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, η οποία θα ονομάζεται Ante Inc., η οποία θα επιβλέπει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των μελών της και ειδικότερα του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και του Άλεξ.

Επικεφαλής της Ante, Inc. θα είναι ο Ντίλαν Γουόντρα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο Κώστας Τσιγκουράκος θα είναι Οικονομικός Διευθυντής και ο Γιώργος Πάνου Chief Marketing Officer. Ακόμα, η εταιρεία θα έχει φυσική παρουσία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στην 11η σεζόν του στο NBA, είναι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να διασταυρώνονται με την πορεία του. Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε αθλητικούς οργανισμούς, όπως την Νάσβιλ και τους Μιλγουόκι Μπρούερς, στην Calamos, συνεργάζεται με την Ready και με την Nike, ενώ ξεκίνησε το ίδρυμα Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Καθώς η οικογένεια κοιτάζει το μέλλον, αυτή ήταν η στιγμή για να προκύψει η Ante Inc», αναφέρεται.

«Είχα επιτυχίες στο γήπεδο και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα για να γίνομαι καλύτερος. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις και έξω από το γήπεδο. Η Ante Inc. είναι μόνο η αρχή. Η οικογένειά μου χτίζει μία επιχείρηση για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Είχα το προνόμιο να μάθω από επαγγελματίες τη σημασία του να είσαι επιτυχημένος και εκτός γηπέδου, οπότε αυτή ήταν η στιγμή εγώ και η οικογένειά μου να ξεκινήσουμε να χτίζουμε και έτσι», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Kαι η ανακοίνωση συνεχίζει: «Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρεάσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια ξεκινά να βάζει τα θεμέλια, η Ante Inc. θα επιβλέπει όλα τα brands της, τους οργανισμούς και όλες τις επιχειρήσεις της».

«Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε. Εργαζόμαστε σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε την Ante, Inc» είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις