Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pobuca- webinar: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στον χώρο του Marketing και του Customer Service

Πρόκειται για ένα 30λεπτο δυναμικό και πρακτικό webinar, το οποίο έρχεται να παρουσιάσει με ποιους τρόπους ακριβώς μπορεί η χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον χώρο του Marketing και του Customer Service να οδηγήσει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και των κερδών αλλά και στην βελτίωση της πιστότητας και της ικανοποίησης των πελατών.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, 17.00 μ.μ. η Pobuca θα διοργανώσει το 2ο webinar shot, με τίτλο “Mastering the AI advantage in Marketing & Customer Service”. Πρόκειται για ένα 30λεπτο δυναμικό και πρακτικό webinar, το οποίο έρχεται να παρουσιάσει με ποιους τρόπους ακριβώς μπορεί η χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον χώρο του Marketing και του Customer Service να οδηγήσει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και των κερδών αλλά και στην βελτίωση της πιστότητας και της ικανοποίησης των πελατών.

Η Χρύσα Κεφάλα και ο Σταύρος Λαγγούσης θα μοιραστούν μαζί σας όλες τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις για να σας βοηθήσουν να είστε ηγέτης AI και όχι οπαδός.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα διερευνηθούν δύο βασικοί τομείς:

1) Πώς να απελευθερώσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στο μάρκετινγκ

Μάθετε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κόστους, στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και στη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών, προωθώντας μια κουλτούρα επαγγελματισμού μεταξύ των αντιπροσώπων σας. Ανακαλύψτε το Value Enhancement Score, μια ισχυρή μέτρηση που αξιολογεί την υλοποίηση προτάσεων προστιθέμενης αξίας, οδηγώντας σε αυξημένη ικανοποίηση και αφοσίωση πελατών.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των βάσεων γνώσεων που δημιουργούνται από AI και των δυνατοτήτων των virtual agents για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών, τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και την επίτευξη σημαντικών μειώσεων κόστους.

2) Πώς να μεταμορφώσετε την εξυπηρέτηση πελατών με AI

Απελευθερώστε την δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης για να αυξήσετε τις δυνατότητες μάρκετινγκ και να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των πελατών σας μέσω αναλυτικών στοιχείων που υποστηρίζονται από AI, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Αξιοποιήστε τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε εξατομικευμένες καμπάνιες και περιεχόμενο που αυξάνουν την αφοσίωση των πελατών και τις μέσες δαπάνες.

Προωθήστε καλύτερα προγράμματα αφοσίωσης αξιοποιώντας τα αναλυτικά στοιχεία πελατών και αναλύοντας την αγοραστική συμπεριφορά για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ.

Εγγραφείτε τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις