Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EPSILON SMART ERGANI ADVANCED – Η αναβαθμισμένη λύση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας θέτει νέα standards στην Αγορά

Το EPSILON SMART ERGANI ADVANCED, η σημαντικά αναβαθμισμένη cloud υπηρεσία για τη διαχείριση των απαιτήσεων που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου & της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας για όλες τις ΜΜΕ Επιχειρήσεις.

 

Ο Όμιλος EPSILON NET, ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων, συνεχίζει να πρωτοστατεί στη σημαντική εργασιακή αλλαγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και να βρίσκεται πάντα δίπλα στις Ελληνικές Επιχειρήσεις με αυξημένo αίσθημα ευθύνης.

Το EPSILON SMART ERGANI ADVANCED, η σημαντικά αναβαθμισμένη cloud υπηρεσία για τη διαχείριση των απαιτήσεων που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου & της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας για όλες τις ΜΜΕ Επιχειρήσεις, είτε έχουν εσωτερική μισθοδοσία, είτε υποστηρίζονται από λογιστικά γραφεία, κατακτά την αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών.

To EPSILON SMART ERGANI ADVANCED, η μοναδική λύση της αγοράς που συνδέει Εργαζόμενο, Εργοδότη και Λογιστή προσφέρει νέες και πρωτοποριακές λειτουργικότητες που διασφαλίζουν πλήρως:

– τον εργοδότη σε θέματα αποφυγής λαθών – παραλείψεων σχετικά με την ψηφιακή κάρτα εργασίας μέσω του καινοτόμου Alert System, ενός συστήματος με άμεσα ενημερωτικά και προειδοποιητικά μηνύματα σε εργοδότη και εργαζόμενους για τις σημάνσεις της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες λανθασμένης χρήσης και αποφεύγονται παραβάσεις και κυρώσεις! Επιπλέον, ο εργοδότης εξασφαλίζεται απέναντι στην υποχρεωτική τήρηση των στοιχείων της κάρτας για 10 έτη.

– τον εργαζόμενο, τον οποίο ενημερώνει για τυχόν λανθασμένες ή ελλιπείς σημάνσεις κάρτας.

– τον λογιστή, παρέχοντάς του μέσα στην εφαρμογή μισθοδοσίας του, ένα αποκλειστικό υποσύστημα αυτόματης συλλογής όλων των δεδομένων μισθοδοσίας (ώρες, ημέρες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες, άδειες, ασθένειες, απουσίες κ.ά.) μέσω online επικοινωνίας με το EPSILON SMART ERGANI ADVANCED.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ακόμη μια all-in-one λύση και καινοτομία του Ομίλου EPSILON NET που ενοποιεί τα υποσυστήματα Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Προσωπικού, βάζοντας τέλος σε ανάγκες για πολλαπλή και αυτόνομη χρήση συστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση τόσο στο οικονομικό κόστος συντήρησης, όσο και στον χρόνο διαχείρισης των νέων δεδομένων που έχουν επέλθει από το ΕΡΓΑΝΗ.

Η λύση EPSILON SMART ERGANI έχει ήδη καθιερωθεί στην αγορά και σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων έχοντας ξεπεράσει τις 10.000 εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% του συνόλου των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Α’ ΦΑΣΗ εφαρμογής του μέτρου έχουν επιλέξει και αξιοποιούν ήδη τις εφαρμογές του Ομίλου για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και την τεχνολογική διασύνδεση με τα πληροφοριακά τους συστήματα υπολογισμού της μισθοδοσίας με το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις