Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ: Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσοι αναζητούν εργασία να συναντηθούν – απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Την 20η εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας” στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο The Met (26ης Οκτωβρίου 48, 54627) από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 80 επιχειρήσεων, που προσφέρουν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσοι αναζητούν εργασία να συναντηθούν – απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ σε διάφορες θεματικές ενότητες, όπως η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, η κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, κ.λπ..

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-2023-09.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και, για τη ΜΕΜΜΕ, μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις