Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ACEin: Έναρξη του νέου κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης “Compass Cycle” 2023-2024

Από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον “Compass Cycle”.

To Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει επίσημα την έναρξη του νέου κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης Compass Cycle 2023-2024.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης έχει διάρκεια 8 μήνες και οι ομάδες που θα ενταχθούν θα ωφεληθούν με την παροχή των  παρακάτω υπηρεσιών. Συγκεκριμένα,

 

  • θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά workshopsκαι σεμινάρια.
  • θα λάβουν εντατική καθοδήγηση από τους coachesτου Κέντρου ACEin.
  • θα διασυνδεθούν με έμπειρους μέντορεςτου επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
  • θα υποστηριχθούν για την υλοποίηση του businessvalidation της επιχειρηματικής τους πρότασης
  • θα υποστηριχθούν με τη μορφή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.
  • θα έρθουν σε επαφή με πιθανούς επενδυτές (όπως VC, businessangels, επιχειρηματίες)

Από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον “Compass Cycle”, πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης απευθύνεται σε ήδη σχηματισμένες επιχειρηματικές ή ερευνητικές ομάδες με πρωτότυπες  λύσεις ή/και καινοτόμα προϊόντα που επιθυμούν να υλοποιήσουν την ιδέα τους  και να αναπτυχθούν.. Προκειμένου να επιλεγούν, συνιστάται οι ομάδες να έχουν ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (minimum viable product – MVP), μια αφοσιωμένη ομάδα και ένα υποσχόμενο επιχειρηματικό μοντέλο.

Πώς και μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο έχουν ανοίξει και όλες οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ εώς την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 23:55.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://acein.aueb.gr/jointheincubatorgr/, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του Κέντρου ACEin σε InstagramFacebookLinkedIn και Twitter.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις