Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Αναβολή της τελετής απονομής

Newsroom
1'

Η Palladian Communications και η GK Media Publishing, με ενσυναίσθηση, ανακοινώνουν την αναβολή της απονομής των 5 ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

  • Υποδομές
  • Ενέργεια – Περιβάλλον
  • Εφοδιαστική Αλυσίδα
  • Αγροδιατροφή
  • Υγεία
  • Χρηματοοικονομική Τεχνολογία
  • Μόδα
  • Μεταποίηση
  • Νεοφυείς Επιχειρήσεις
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Τουρισμός

Ενώ θα υπάρξουν και τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που με την παρουσία τους αναδεικνύουν τη σημασία της καινοτομίας στο σύγχρονο επιχειρείν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.