Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intuit: Λανσάρει έναν ψηφιακό βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για μικρές επιχειρήσεις και καταναλωτές

Ο βοηθός αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε AI του κολοσσού λογισμικού που ονομάζεται GenOS, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο για να βοηθήσει τους προγραμματιστές της Intuit να ενσωματώσουν AI σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Η Intuit, ο αμερικανικός γίγαντας χρηματοοικονομικού λογισμικού, παρουσίασε την πρώτη της λύση που απευθύνεται σε πελάτες και βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη: έναν ψηφιακό βοηθό για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

Ονομάζεται Intuit Assist, ο ψηφιακός βοηθός είναι ενσωματωμένος σε όλη την πλατφόρμα και τα προϊόντα της Intuit, δηλαδή TurboTax, Credit Karma, QuickBooks και Mailchimp, με μια τυπική διεπαφή χρήστη για να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις χρησιμοποιώντας σύνολα δεδομένων σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια πελάτες μικρών επιχειρήσεων και καταναλωτών της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Ο βοηθός αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε AI του κολοσσού λογισμικού που ονομάζεται GenOS, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο για να βοηθήσει τους προγραμματιστές της Intuit να ενσωματώσουν AI σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της TurboTax, το Intuit Assist χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της εταιρείας στον φορολογικό τομέα, τα πλούσια δεδομένα και την ιδιόκτητη μηχανή φορολογικών γνώσεων που υποστηρίζεται από AI για να προσδιορίσει τη συγκεκριμένη φορολογική κατάσταση των καταναλωτών και να πλοηγηθεί στον φορολογικό κώδικα. Θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη λίστα φορολογικού ελέγχου με βάση τα δεδομένα που μοιράζεται ένας πελάτης στην αρχή της διαδικασίας φορολογικής προετοιμασίας για να παρέχει απαντήσεις στις ερωτήσεις του, προσαρμοσμένες πληροφορίες και συστάσεις.

Ομοίως, για τους χρήστες του Credit Karma, ο ψηφιακός βοηθός θα τους βοηθήσει να παρέχουν εξατομικευμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους σχετικά με τα χρήματα. Θα χρησιμοποιήσει τα οικονομικά δεδομένα των πελατών για να προσφέρει ξεχωριστές απαντήσεις και συστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός εξατομικευμένου συνόλου οικονομικών επιλογών.

Ο βοηθός θα είναι επίσης μέρος των QuickBooks για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις, για παράδειγμα, δείχνοντας καυτά σημεία ταμειακών ροών και εντοπίζοντας προϊόντα με κορυφαίες πωλήσει. Θα βοηθήσει επίσης τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν με τα QuickBooks εάν είναι νέες στην πλατφόρμα και θα βοηθήσουν στην εισαγωγή δεδομένων από τον ιστότοπό τους για την εξατομίκευση του προφίλ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις