Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επίσκεψη των νικητών του Ρομποτικού Διαγωνισμού MRC στη SABO

Η εταιρία πιστεύει στην εκπαίδευση των νέων και συνεισφέρει ενεργά στην ανάδειξη του ταλέντου της νέας γενιάς.

Η SABO υποδέχτηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της, στο Βασιλικό Εύβοιας, τις διακριθείσες ομάδες μαθητών, RoboNerds και Robotzedes, του Ρομποτικού Διαγωνισμού MRC – Minoan Robotsports Competition Global Olympiad.

 


Κατά την επίσκεψή τους, η ομάδα RoboNerds, από το Ηράκλειο Κρήτης,του κέντρου “Robotic and Science Academy Crete – Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης” και η ομάδα Robotzedes, από τα Ιωάννινα, του κέντρου “Μελέτη Ελένη Θάνου”, μαζί με τους προπονητές τους, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα βιωματικό διήμερο γεμάτο γνώσεις και διαδραστικές εμπειρίες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της SABO πραγματοποίησε μία σειρά παρουσιάσεων τεχνογνωσίας και επαγγελματικών tips, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την περιήγησή τους σε ένα πραγματικό βιομηχανικό περιβάλλον, γνωρίζοντας τμήματα της εταιρείας και πραγματοποιώντας live ρομποτικές δοκιμές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το διήμερο ολοκληρώθηκε με τη γνωριμία των μαθητών με τις CEO της εταιρίας, Ματίνα Κοίλιαρη και Ευγενία Κοίλιαρη.

Η SABO πιστεύει ακράδαντα στη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων και γι’ αυτό συνεισφέρει ενεργά στην ανάδειξη ταλέντου της νέας γενιάς και στην απόκτηση εφοδίων για την επίτευξη των επαγγελματικών τους ονείρων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις