Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Eurolife FFH: Στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η εταιρεία υποστήριξε το συνέδριο των φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου ως Strategic Partner.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την ανταλλαγή ιδεών, δημιουργούν αισιοδοξία και ανοίγουν νέες προοπτικές. Γι’ αυτό και υποστήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Strategic Partner το 7ο TEDxPanteionUniversity, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Το TEDxPanteionUniversity αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων των διαφόρων τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι ένα μη κερδοσκοπικό project με καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα, που στόχο έχει τη διάδοση καινοτόμων ιδεών μέσω της συμμετοχής των φοιτητών.

Το θέμα του φετινού TEDxPanteionUniversity ήταν το “FEED”, ή αλλιώς «ΤΡΟΦΗ», μια λέξη που έχει χρησιμοποιηθεί μεταφορικά και κυριολεκτικά μέσα στα χρόνια για να περιγράψει διάφορες έννοιες. Από την τροφή του σώματος μέσα από την πράξη της σίτισης με σκοπό την επιβίωση, μέχρι την τροφή της ψυχής και του νου, καθώς και το feed που υπάρχει σήμερα στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας και το οποίο όλοι μας ελέγχουμε καθημερινά, είτε για ενημερωτικό είτε για ψυχαγωγικό σκοπό. Η Eurolife FFH εξερεύνησε μαζί με τους 400 παρευρισκόμενους τις διάφορες προεκτάσεις της «τροφής», ενώ μέσα από έναν διαγωνισμό που έτρεξε μέσα από το Instagram του TEDxPanteionUniversity έδωσε τη δυνατότητα σε 12 επιπλέον τυχερούς να παρακολουθήσουν το συνέδριο δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο, το φετινό πρόγραμμα του TEDxPanteionUniversity ήταν πλούσιο από ομιλίες με speakers από διάφορους κλάδους. Η διατροφολόγος και κλινική διαιτολόγος Θέκλα Γκιώνη, η fitness expert και online coach Ρεγγίνα Μακέδου, η αρχιτέκτονας και περιβαλλοντική ακτιβίστρια Αναστασία Σκόπα, η Διδάκτωρ Μαρία Κωλέτση, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κοσκινάς, ο ερευνητής του blockchain Σταμάτης Παπαγγέλου, η δημιουργός κοσμημάτων Ελίνα Κακούρου, η ψυχολόγος Ανδριάνα Νικολούλια και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Idra kayne, μοιράστηκαν με το κοινό ιστορίες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν γύρω από τη φετινή θεματική. Παρουσιαστής της διοργάνωσης ήταν ο Γιώργος Λέντζας, ενώ επιπλέον πραγματοποιήθηκαν informative workshops στα διαλείμματα των ομιλιών, μοναδικά performances από τους GET AP και MONOZIM, infosessions από σημαντικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, καθώς και ένα after party μετά το τέλος των ομιλιών.

Για την Eurolife FFH αξία έχει να υποστηρίζει φρέσκες πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν τους νέους να καταφέρουν περισσότερα καθημερινά. Γι’ αυτό και έχει αγκαλιάσει τα TEDx events μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας, που διοργανώνουν οι ίδιοι οι φοιτητές, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά σε αυτό τους το εγχείρημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις