Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Pathways: Έρχεται το πρώτο συνέδριο για Corporate & ScaleUp HR Professionals

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Ένα διαφορετικό Συνέδριο για HR Professionals και CEOs που ενδιαφέρονται για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τους, διοργανώνει η Startup Pathways στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Στο SCALEUP HR Summit, τα πιο καταξιωμένα στελέχη του ελληνικού Corporate & ScaleUp HR, αλλά και CΕΟs μοναδικών ScaleUps, θα ανταλλάξουν εμπειρίες, πρακτικές, προβληματισμούς και μεθοδολογίες αναφορικά με την αντιμετώπιση των πιο κρίσιμων ζητημάτων της εποχής στο ανθρώπινο δυναμικό.

Στο Συνέδριο θα δείτε:

1. Συστηματικό recruitment και ανάπτυξη νέων ταλέντων στο χώρο του tech
2. Προτεραιοποίηση διαδικασιών στο HR
3. Δημιουργία εκπαίδευσης και career plan from scratch
4. Ενέργειες ενίσχυσης του employee engagement & accountability
5. Προσέγγιση των CEOs για έγκριση δράσεων και budget allocation

Σκοπός είναι οι ScaleUp HR να μάθουν από την εμπειρία των corporations, και τα corporations να επεκτείνουν τα φίλτρα τους από τις ευέλικτες διαδικασίες, τους πειραματισμούς ή τις προκλήσεις των ScaleUps.

Η Startup Pathways είναι η μόνη HR & Soft Skills Training εταιρεία στο οικοσύστημα των Startup/ScaleUps στην Ελλάδα και ανάμεσα στις τρεις πρώτες που ιδρύθηκαν για το σκοπό αυτό στην Ευρώπη. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα startup & scaleup communities στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε από Έλληνες corporate HR Professionals με σκοπό να γεφυρώσει τους δύο χώρους και να αξιοποιήσει τις επιτυχημένες πρακτικές τους. Υλοποιεί το Leaders Academy, το πιο γνωστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ηγεσίας και leading skills για C-Levels στην Ελλάδα, καθώς περισσότερα από 100 c-level στελέχη και ιδρυτές ScaleUps έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα.

Το συνέδριο αποτελεί ένα κοινό όραμα των συνιδρυτών Δημήτρη Παπαδημητρίου (Managing Director, Business Pathways), Γιάννη Κόλλα (HR Director, Athens International Airport) και Σουζάνας Θεοδωρίδου (Managing Director, Startup Pathways) με σκοπό την γεφύρωση των δύο κόσμων του HR και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις