Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HarfangLab: “Σήκωσε” 25 εκατ. ευρώ – Στόχος η ευρωπαϊκή επέκταση

Η HarfangLab θα συνεχίσει να επενδύει στις τελευταίες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματισμού ανίχνευσης και να επιταχύνει τις προσλήψεις και τις επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της και τον πολλαπλασιασμό του δυναμικού πωλήσεών της.

Η HarfangLab, μια γαλλική εταιρεία κυβερνοασφάλειας, έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης Series A ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ με επικεφαλής την Crédit Mutuel Innovation. Η MassMutual Ventures (CMI) συμμετείχε επίσης μαζί με την Elaia, έναν μακροχρόνιο επενδυτή στο HarfangLab, έχοντας ηγηθεί του πρώτου γύρου χρηματοδότησης της εταιρείας ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ το 2021.
Η HarfrangLab προσφέρει cloud-agnostic λύσεις ανίχνευσης και απόκρισης ανοικτών τελικών σημείων (EDR) για την ενίσχυση του εντοπισμού και της εξουδετέρωσης των κυβερνοεπιθέσεων εναντίον εταιρειών.
Η λύση της είναι πιστοποιημένη από τον Γαλλικό Εθνικό Οργανισμό Κυβερνοασφάλειας (ANSSI) και η εταιρεία αναπτύσσεται γρήγορα, έχοντας αυξήσει τα έσοδά της κατά 250% το 2022. Διαθέτει πάνω από 250 πελάτες και εμπειρία στην προστασία πάνω από 800.000 τελικών σημείων και διακομιστών.
Πάνω από το 60% του εργατικού δυναμικού της HarfangLab είναι πλέον αφιερωμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη, διατηρώντας και αυξάνοντας την εξαιρετική τεχνική φήμη της εταιρείας.
Τα νέα κεφάλαια θα επιταχύνουν την επιχειρηματική επέκταση της HarfangLab στην Ευρώπη και θα διευκολύνουν τις επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη. Η HarfangLab θα συνεχίσει να επενδύει στις τελευταίες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματισμού ανίχνευσης και να επιταχύνει τις προσλήψεις και τις επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της και τον πολλαπλασιασμό του δυναμικού πωλήσεών της.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις