Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Meta σχεδιάζει τη δική της απάντηση στο Apple Vision Pro

Εκτός από τα Quest headsets, η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο φθηνότερο μοντέλο για να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο κοινό, με στόχο να αυξήσει την πελατειακή της βάση

Η μάχη για τις συσκευές που θα παρέχουν πρόσβαση στην επαυξημένη/εικονική πραγματικότητα είναι ήδη “καυτή”, με τις εταιρείες να προετοιμάζουν ήδη τα επόμενα βήματα τους.

Φαίνεται ότι η Apple ανακάτεψε την τράπουλα με το Apple Vision Pro και ανάγκασε και τις άλλες εταιρείες να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Σύμφωνα με τον αναλυτή του Bloomberg Mark Gurman, η Meta παρακολούθησε τις εξελίξεις με το νέο headset της Apple και προσαρμόζει ανάλογα τα σχέδιά της.

Εκτός από τα Quest headsets, η Meta σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο φθηνότερο μοντέλο για να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο κοινό, με στόχο να να αυξήσει την πελατειακή της βάση.

Για να γίνει όμως πιο προσιτό στον μέσο χρήστη, το νέο headset δεν θα περιλαμβάνει στο κουτί αγοράς κάποια χειριστήρια ή άλλα περιφερειακά. Επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι της Meta παρακολουθούν προσεκτικά την Apple και θέλουν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις κινήσεις της δεύτερης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις