Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netflix: Κάνει άνοιγμα στη βιομηχανία εστίασης – Στόχος να ανοίξει μαγαζιά σε όλο τον κόσμο

Το Netflix θα ανοίξει τις δύο πρώτες τοποθεσίες Netflix House στις ΗΠΑ το 2025 και στη συνέχεια θα επεκτείνει τα καταστήματα παγκοσμίως.

To Netflix, o γίγαντας του streaming, κάνει άνοιγμα μετά την βιομηχανία gaming και στο χώρο της εστίασης. Σύμφωνα με το Bloomberg, το Netflix θα ανοίξει καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας, τα οποία θα ονομάσει “Netflix House“, όπου οι πελάτες θα μπορούν να ψωνίζουν, να τρώνε φαγητό με θέμα τα franchise ψυχαγωγίας της εταιρείας και να συμμετέχουν σε ζωντανές εμπειρίες, όπως μια διαδρομή εμποδίων κατευθείαν από το Squid Game.

Το Netflix θα ανοίξει τις δύο πρώτες τοποθεσίες Netflix House στις ΗΠΑ το 2025 και στη συνέχεια θα επεκτείνει τα καταστήματα παγκοσμίως. Κάθε κατάστημα θα έχει εναλλασσόμενες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων με εισιτήριο και εστιατορίων με φαγητό που κυμαίνεται από γρήγορο casual έως high-end φαγητό, επιδόρπια και οινοπνευματώδη ποτά εμπνευσμένα από εκπομπές χωρίς σενάριο, όπως εκπομπές μαγειρικής και δημοφιλείς σειρές.

Άνοιξε επίσης ένα pop-up εστιατόριο που ονομάζεται Netflix Bites, που θα προσφέρει στους θαυμαστές φαγητό και ποτά που δημιουργήθηκαν από σεφ στις εκπομπές μαγειρικής της πλατφόρμας μαζί με κατεψυγμένες πίτσες και παγωτά με την επωνυμία Stranger Things.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις