Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Introw: “Σήκωσε” 1 εκατ. ευρώ

Η νεοσύστατη εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για να αναπτύξει περαιτέρω την προσφορά της.

Η Introw, μια startup με έδρα τη Γάνδη που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων να βρουν επιχειρηματικές επαφές μέσω υφιστάμενων συνεργατών, έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ. Η νεοσύστατη εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για να αναπτύξει περαιτέρω την προσφορά της.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Pitchdrive με τη συμμετοχή επενδυτών αγγέλων, συμπεριλαμβανομένων των Pieterjan Bouten, Ewout Meyns και Dieter De Mesmaeker.

Σύμφωνα με την Introw, κατά μέσο όρο, υπάρχουν 27 σημεία επαφής για το κλείσιμο μιας πώλησης, με αποτέλεσμα έναν μακρύ, και μερικές φορές άκαρπο, κύκλο πωλήσεων.

Μια κοινή προσέγγιση για την απόκτηση μιας διαφορετικής τακτικής και λύσης είναι μέσω κοινών επαφών με τους εταίρους. Ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να γίνει γρήγορα, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος εργάζεται σε τι, ποια είναι η κατάσταση της κοινής επαφής και εάν ο οργανισμός-εταίρος εργάζεται ήδη για μια συμφωνία με αυτήν την επαφή.

Η Introw αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης έρχεται να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων να εντοπίσουν ευκαιρίες μέσω συνεργατών που ευθυγραμμίζονται με το ιδανικό προφίλ πελατών τους. Σύμφωνα με την startup, αυτός ο μηχανισμός θα βοηθήσει τις εταιρείες όχι μόνο να δημιουργήσουν νέους αγωγούς πωλήσεων, αλλά και να επιταχύνουν δραματικά τους υπάρχοντες. Η εταιρεία λέει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επανεφεύρει μια λύση και ότι η προσφορά της έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τα υπάρχοντα εργαλεία πωλήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις