Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Hoolie φέρνει την Pet AI για πρώτη φορά στην Ευρώπη!

H Hoolie Foundation γίνεται αποκλειστική αντιπρόσωπος της ΤΤcare για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η Hoolie Pet αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για Ελλάδα και Κύπρο την κορεατική TTcare. Στις αρχές του χρόνου η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Φινλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία και Ρουμανία.

Η Hoolie συνεργάζεται με την κορεατική εταιρεία και φέρνουν στην ευρωπαϊκή αγορά μια τεχνολογική καινοτομία, η οποία δίνει τη δυνατότητα, εύκολα και άμεσα στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων από την άνεση του σπιτιού τους να έχουν μια πρώτη εικόνα της κατάστασης υγείας του τετράποδου φίλου τους. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν έναν άνετο και ασφαλή κόσμο για τα κατοικίδια και τους γονείς τους. Ο συχνός ιατρικός έλεγχος προλαμβάνει σε αρχικό στάδιο ασθένειες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται με αμεσότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, βοηθώντας τα ζωάκια να μην ταλαιπωρούνται και να είναι προστατευμένα, ενώ παράλληλα οι ιδιοκτήτες είναι πιο ήσυχοι για την υγεία των κατοικίδιων τους.

Το πρωτοποριακό app TTcare μπορεί με μια μόνο φωτογραφία ή βίντεο να ανιχνεύσει τις παθήσεις που μπορεί να έχουν οι γάτες ή οι σκύλοι. Η κορεατική εταιρεία AI for Pet δημιούργησε αυτό το app και διευκολύνει την ζωή καθώς την καθημερινότητα των ζώων και των ιδιοκτητών τους. Η τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής αναλύει φωτογραφίες και βίντεο σκύλων και γατών και μπορεί να κάνει διάγνωση για προβλήματα όπως παθήσεις στα μάτια, το δέρμα και τις αρθρώσεις.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής μάθησης, τα οποία έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα φωτογραφιών με ακρίβεια πάνω από 90%. Το app αναλύει την φωτογραφία ή το βίντεο και προτείνει συμβουλές για προληπτική φροντίδα ή παροτρύνει για αναζήτηση ιατρικής βοήθειας. To App συνδέεται με το web site της Hoolie, www.petinsurance.gr

Επίσης, περιλαμβάνει πληροφορίες για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και κτηνιατρικές συμβουλές για τη διαχείριση συμπτωμάτων. Ο αλγόριθμος  μπορεί να αναγνωρίσει τα συμπτώματα και να προτείνει λύσεις βασισμένες σε κλινικά δεδομένα. Παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές για τη θεραπεία και τη διαχείριση του ζώου, καθώς επίσης και τις συνταγές για τα φάρμακα και τη διατροφή.

Η πρόληψη αποτελεί πάντα προτεραιότητα, οπότε μέσω αισθητήρων και φορητών συσκευών, η κτηνιατρική ΑΙ παρακολουθεί την υγεία των ζώων και προειδοποιεί για προβλήματα υγείας. Τέλος, δίνει τη δυνατότητα καταγραφής της υγείας, του βάρους, της διατροφής και των ημερομηνιών εμβολιασμού του κατοικίδιου.

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει όλους τους τομείς της ζωής μας και βρίσκεται παντού, ακόμα και στην υπηρεσία της υγείας των κατοικίδιων. Με τη χρήση αλγορίθμων και μοντέλων μηχανικής μάθησης αναλύει μεγάλο όγκο δεδομένων που της επιτρέπουν να παρακολουθεί την υγεία των ζώων, να προβλέπει ασθένειες και να συμβάλλει στην θεραπεία και ευημερία τους.

Η ανάλυση μοτίβων στα δεδομένα μπορεί να εντοπίσει τις πρώτες ενδείξεις για μια ασθένεια, όπως η αλλαγή στο η συμπεριφορά η στις διατροφικές συνήθειες οι οποίες μπορεί να υποδεικνύουν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλει στην έγκαιρη παρέμβαση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ζώων.

Είστε έτοιμοι η τεχνητή νοημοσύνη να φέρει την επανάσταση στη φροντίδα των κατοικιδίων;

 

Σχετικά με την Hoolie

Η Hoolie Foundation , μέλος του Elevate Greece, είναι μία  πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία ασφάλισης κατοικιδίων, που ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα για τους τετράποδους φίλους μας.

Ιδρύθηκε το 2021 από τους  Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, τον Ιωάννη Μαλισόβα και την Δάφνη Νάσιου. Με ισχυρό υπόβαθρο στην ασφαλιστική βιομηχανία άλλαξε τα δεδομένα στην παραδοσιακή αγορά ασφαλίσεων, διαφοροποίησε όσα θεωρούνταν δεδομένα στον χώρο και με γνώμονα την καινοτομία πήγε το παιχνίδι της ασφάλισης όχι ένα αλλά πολλά βήματα παρακάτω, φέρνοντας επανάσταση στον κλάδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις