Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η αυστριακή startup Hololight “σήκωσε” 12 εκατ. δολάρια για να επιταχύνει το XR για βιομηχανικές εφαρμογές

Η νέα επένδυση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και επέκταση της πλατφόρμας ροής XR και θα προωθήσει νέες μορφές συνεργασίας και ψηφιακών ροών εργασίας.

Η αυστριακή startup Hololight “σήκωσε” 12 εκατ. δολάρια για να επιταχύνει το streaming XR για βιομηχανικές εφαρμογές
Η αυστριακή εταιρεία εκτεταμένης πραγματικότητας (XR) Hololight ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να επιταχύνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας ροής XR, Hololight Hub.
Ιδρύθηκε το 2015 και εξυπηρετεί περισσότερους από 150 πελάτες, βοηθώντας επιχειρήσεις σε κάθετους τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική και η μηχανολογία να χρησιμοποιήσουν το XR για να βελτιώσουν τις βιομηχανικές τους διαδικασίες στην ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή, την εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση.
Επικεφαλής της χρηματοδότησης ήταν ο Ευρωπαίος επενδυτής Flatz Hoffmann, με τους υφιστάμενους επενδυτές EnBW New Ventures, Bayern Kapital και Future Energy Ventures. Μετά την επένδυση Series A τον Δεκέμβριο του 2021, η νέα επένδυση φέρνει τη συνολική χρηματοδότηση της εταιρείας στα 27 εκατομμύρια δολάρια.
Η νέα επένδυση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και επέκταση της πλατφόρμας ροής XR και θα προωθήσει νέες μορφές συνεργασίας και ψηφιακών ροών εργασίας.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις