Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tailwind & ForestView δημιουργούν ένα κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Marketing Digital Transformation σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή

Η Tailwind συνεργάζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε 30 χώρες με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας Marketing, όπως, Amazon Advertising, Microsoft Advertising (Xandr), GWI, Skai, CitrusAd. Η ForestView, είναι μία από τις πλέον έμπειρες και βραβευμένες εταιρείες στην Ελλάδα, με εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του Marketing & e-Commerce. 

Στην ενοποίηση των υπηρεσιών Tailwind και Forestview, υπό το brand Tailwind, προχωρά ο όμιλος TDG, διευρύνοντας το φάσμα των υπηρεσιών με τις οποίες επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Marketing κορυφαίων εταιρειών στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή που δραστηριοποιείται. 

Η Tailwind συνεργάζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε 30 χώρες με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας Marketing, όπως, Amazon Advertising, Microsoft Advertising (Xandr), GWI, Skai, CitrusAd. Η ForestView, είναι μία από τις πλέον έμπειρες και βραβευμένες εταιρείες στην Ελλάδα, με εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του Marketing & e-Commerce

Το σύνολο των υπηρεσιών της Tailwind για οργανισμούς Marketing αναπτύσσεται πλέον σε 4 βασικούς άξονες. 

  • Digital Technology Enablement: Στρατηγικός σχεδιασμός, συμβουλευτική και υλοποίηση της απαραίτητης τεχνολογικής και οργανωτικής υποδομής για τη χάραξη και διαχείριση προσωποποιημένων προγραμμάτων Marketing και Retail Media σε όλα τα ψηφιακά κανάλια επαφής με τον καταναλωτή.
  • Consumer Insights & CX:  Τεχνολογικές λύσεις έρευνας αγοράς και data analytics, μέτρησης και κατανόησης της ψηφιακής συμπεριφοράς των καταναλωτών και βελτίωσης των Consumer Journeys με σκοπό την αύξηση της αξίας και ικανοποίησης των πελατών.
  • e-Commerce Enablement: Business planning, συμβουλευτική και end-to-end υπηρεσίες υλοποίησης, για την προσοδοφόρα έναρξη και διαχείριση της παρουσίας των προϊόντων μίας εταιρείας στα μεγαλύτερα Marketplaces του εξωτερικού (π.χ. Amazon).
  • Operations: Outsourced ευέλικτες υπηρεσίες digital marketing operations που υλοποιούνται από  εξειδικευμένους επαγγελματίες, πιστοποιημένους σε κορυφαία κανάλια και τεχνολογίες μέτρησης και verification. 

Η Tailwind λειτουργεί ως ο τεχνολογικός “ούριος άνεμος” που υποστηρίζει με λύσεις Στρατηγικού Σχεδιασμού, Παροχής Τεχνολογίας και Outsourced Operations τα inhouse τμήματα και τα συνεργαζόμενα marketing agencies κορυφαίων brands στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δήλωσε η Εύα Χριστοπούλου, Managing Director της Tailwind. Η δημιουργία ενός ευρύτερου φάσματος υπηρεσιών απαντάει ολιστικά στις ανάγκες αυτών των εταιρειών να κατανοήσουν καλύτερα τον omnichannel καταναλωτή και να αναπτύξουν τις οργανωτικές λειτουργίες και τεχνολογικές δυνατότητες  για μία αμοιβαία επωφελή σχέση μαζί του.

Ο Οδυσσέας Ντότσικας, ιδρυτής και CEO του Thinkdigital Group (TGD), δήλωσε: Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η λειτουργία των τμημάτων Marketing πρέπει να ακολουθεί την ταχύτητα και το εύρος που κινούνται και οι καταναλωτές. Η σύμπραξη δύο εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο, δημιουργεί το κατάλληλο μέγεθος και την αναγκαία εμπειρία που απαιτείται για επιτάχυνση στην ευρεία γεωγραφική κλίμακα που επιχειρεί ήδη επιτυχημένα η Tailwind.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις