Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Οnline λίστες δώρων και εφαρμογές που λύνουν τα χέρια των γονέων στο νέο επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Παντρεύεται κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και δεν ξέρετε τι δώρο να του πάρετε; Η μήπως έχετε κάποια βάφτιση και δεν ξέρετε ποιο δώρο θα ταίριαζε καλύτερα; Από την άλλη, όσοι είστε γονείς πόσες φορές έχετε βρεθεί στη θέση να χρειάζεστε άμεσα κάποιον ειδικό για να προσέχει το παιδί σας, αλλά να μην ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε; Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια! Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος θα σας παρουσιάσουν τις καλύτερες λύσεις για αυτές σας τις ανησυχίες και όχι μόνο στο νέο επεισόδιο που έρχεται αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

Η πρώτη μας καλεσμένη θα είναι η Μικαέλα Πλάκα, Founder και CEO της Cordella, της πρώτης 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η Cordella επιτρέπει σε ζευγάρια και καλεσμένους να επιλέξουν ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία δώρων γάμου και βάπτισης, από 70+ διαφορετικά καταστήματα και brands, με πάνω από 6.500 διαθέσιμα προϊόντα, δώρα εμπειρίας, αλλά και χρηματικά δώρα. Η Startup γυναικείας ηγεσίας, έχει σαν στόχο να εκσυγχρονίσει τις λίστες δώρων γάμου αλλά και βάπτισης, καθώς με την Cordella ζευγάρια και καλεσμένοι μπορούν να έχουν τα προσωπικά δώρα που θέλουν, με την ευελιξία που χρειάζονται.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε τον Αλέξανδρο Νούσια, Managing Director του Envolve Entrepreneurship, του οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας που παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.

Ο κ. Νούσιας θα μας μιλήσει για τα νέα προγράμματα και τους διαγωνισμούς του Envolve, τα οποία έχουν ως στόχο την στόχο να υποστηρίξουν τους νέους ανθρώπους πίσω από τις επιχειρηματικές ιδέες, καθώς και να προωθήσουν την καινοτομία μέσα από ένα ανοιχτό οικοσύστημα, που βασίζεται στις συνέργειες, τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια.

Η επόμενη καλεσμένη μας θα είναι η Πωλίνα Ναούμη, Head of Operations στην Nannuka, την εταιρείας που κάνει τη ζωή των γονιών πιο εύκολη, παρέχοντας τους την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης ειδικών. Χάρη στην Nannuka για πρώτη φορά ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει. Πλέον κάθε γονιός έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικούς που έχουν αξιολογηθεί από τη Nannuka και μπορεί να επιλέξει μόνος του τον ιδανικό βοηθό.

Τέλος, θα γνωρίσουμε τον Ιωάννη Βαμβακάρη, CEO & Co-Founder της VOICELAND, του No1 παρόχου VoIP τηλεφωνίας για επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Πιο αναλυτικά η VOICELAND είναι ένας ας πάροχος σταθερής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί αποκλειστικά επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σκοπός της είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σταθερής τηλεφωνίας μέσω των πλέον σύγχρονων υποδομών και υπηρεσιών παγκοσμίως, με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Δεν σταματάει όμως εκεί, καλλιεργεί και χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Οι υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνουν τόσο τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εξ’ ολοκλήρου υλοποίηση νέων έργων, όσο και την υποστήριξη και προσαρμογή ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων, όλων των μεγεθών.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις