Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Business Days: Η Vodafone καλωσόρισε φοιτητές και φοιτήτριες ελληνικών ΑΕΙ στα γραφεία της

Οι 35 φοιτητές και οι φοιτήτριες που επέλεξαν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Vodafone είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία "Together We Can" που εξυμνεί όλα όσα μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι, όταν συνεργάζονται και αξιοποιούν την τεχνολογία

H Vodafone Ελλάδας υποδέχτηκε για ακόμη μια χρονιά φοιτητές και φοιτήτριες από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στο πλαίσιο του θεσμού Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που διοργανώνει από το 2011 ο ομότιμος καθηγητής του ΟΠΑ, κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Οι 35 φοιτητές και οι φοιτήτριες που επέλεξαν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Vodafone είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία “Together We Can” που εξυμνεί όλα όσα μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι, όταν συνεργάζονται και αξιοποιούν την τεχνολογία. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, δραστηριότητες και παρουσιάσεις ενημερώθηκαν για την AI τεχνολογία της Vodafone στην εξυπηρέτηση πελατών, άλλα και για τον agile τρόπο εργασίας, ενώ έλαβαν συμβουλές για το πως να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία και να επωφεληθούν από ευκαιρίες καριέρας για νέους και νέες που προσφέρονται από την εταιρεία.

Επιπλέον, οι φοιτητές και φοιτήτριες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τους χώρους εργασίας των κεντρικών γραφείων της Vodafone και συνομιλήσαν με στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της εταιρείας οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις ευκαιρίες καριέρας για νέες και νέους, όπως το πρόγραμμα νέων αποφοίτων Discover Graduate που απευθύνεται σε άτομα χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Vodafone που αφορά εν ενεργεία φοιτητές/τριες, καθώς και το Vodafone Campus Lab το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους και νέες.

Η Vodafone, έχοντας αναδειχθεί ως “Top Employer” από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης αριστείας Top Employers Institute για πέντε συνεχόμενες χρονιές, επενδύει με συνέπεια σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη για όλες τις ηλικίες. Η προτίμηση που έδειξαν οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες επιλέγοντας να φιλοξενηθούν στους χώρους της, σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, επιβεβαιώνει το τίτλο του «Καλύτερου Εργοδότη» και ενθαρρύνει την προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού υψηλής ποιότητας, με έμφαση στο ταλέντο των νέων επαγγελματιών.

Οι διαθέσιμες ευκαιρίες για νέους βρίσκονται στη σελίδα: Ευκαιρίες καριέρας για νέους < Καριέρα | Vodafone.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις