Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blueground: Επεκτείνεται στην Ιαπωνία μέσω συμφωνίας franchise με τη Mitsubishi Estate

Μαζί, θα ιδρύσουν την Blueground Japan, με την Mitsubishi Estate να σχεδιάζει να αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο 13.000 επιπλωμένων διαμερισμάτων σε μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας.

Η Blueground, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων για παραμονές άνω των 30 ημερών, συνάπτει συμφωνία franchise με τη Mitsubishi Estate Co., ltd., ηγέτη στον τομέα των ακινήτων και της φιλοξενίας στην Ασία. Μαζί, θα ιδρύσουν την Blueground Japan, με την Mitsubishi Estate να σχεδιάζει να αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο 13.000 επιπλωμένων διαμερισμάτων σε μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί κομμάτι του νέου στρατηγικού πλάνου της Blueground, η οποία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 15.000 διαμερισμάτων σε 32 πόλεις διεθνώς. Στοχεύει στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας της με τον εντοπισμό και την ανάπτυξη προνομιακών τοποθεσιών για τα ακίνητα της που θα επεκτείνουν την παρουσία της σε νέες αγορές.

Η πλούσια ιστορία της Mitsubishi Estate, η δέσμευσή της στην αριστεία και η βαθιά κατανόηση της ιαπωνικής αγοράς ακινήτων την καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για την είσοδο της Blueground στην Ιαπωνία. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα την εταιρεία και αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της καινοτόμου τεχνολογίας, της προσέγγισης και της εστίασης στην εμπειρία του πελάτη.

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 από τον Αλέξανδρο Χατζηελευθερίου, CEO της εταιρείας, ο οποίος είχε ως όραμα να δημιουργήσει ένα μοντέλο ενοικίασης όπου όλοι θα μπορούσαν εύκολα και γρήγορα να βρουν κάπου να μείνουν και να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, ενώ παράλληλα θα μπορούσαν να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο. Η συνεργασία με την Mitsubishi Estate έρχεται να σφραγίσει την καινοτόμο προσέγγιση της Blueground και να τονίσει την εμπιστοσύνη της Mitsubishi Estate στο επιχειρηματικό μοντέλο και τις δυνατότητες της εταιρείας.

Η Mitsubishi Estate θέλει να δημιουργήσει νέες καινοτόμες επιλογές στον τρόπο ζωής της Ιαπωνίας και η Blueground της παρέχει μια σειρά εργαλείων δίνοντάς της πρόσβαση στην παγκόσμια πελατεία και στην τεχνογνωσία της. Επίσης, θα μπορεί να χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία με την πλατφόρμα κρατήσεων, τα λειτουργικά συστήματα backend, το μοντέλο δυναμικής τιμολόγησης και την εφαρμογή Guest.

Οι δύο εταιρείες μέσα από την συνεργασία τους, στοχεύουν να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του σπιτιού στην Ιαπωνία, παρέχοντας σε άτομα και επιχειρήσεις μια απρόσκοπτη και ευέλικτη εμπειρία διαβίωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις