Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG: Καινοτόμες και έξυπνες λύσεις για καλύτερη ζωή στην CES 2024

Φέτος, το μέγεθος της LG Labs έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τη CES 2023, με στόχο να παρουσιάσει δημιουργικές ιδέες προσαρμοσμένες σε διάφορους τρόπους ζωής, προσφέροντας ποικίλες εμπειρίες στους πελάτες.

 

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την τελευταία σειρά καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων της στη CES 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών και πληροφορικής στον κόσμο.

Η LG έχει αφιερώσει έναν ειδικό εκθεσιακό χώρο στην LG Labs, την πλατφόρμα μάρκετινγκ που επικεντρώνεται στην παροχή πειραματικών αλλά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Φέτος, το μέγεθος της LG Labs έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τη CES 2023, με στόχο να παρουσιάσει δημιουργικές ιδέες προσαρμοσμένες σε διάφορους τρόπους ζωής, προσφέροντας ποικίλες εμπειρίες στους πελάτες.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης είναι η παρουσίαση του DukeBox της LG Labs, ενός καινοτόμου προϊόντος ήχου που συνδυάζει άψογα τη γοητεία του vacuum tube audio με την τεχνολογία αιχμής των διαφανών πάνελ OLED. Στόχος του είναι να προσφέρει μια νέα μουσική εμπειρία συνδυάζοντας το παλιό με την τεχνολογία αιχμής, επιδιώκοντας να επαναπροσδιορίσει το βάθος της εμπειρίας ήχου και βίντεο με ένα εκσυγχρονισμένο jukebox. Με μπροστινά ηχεία στο κάτω μέρος και ένα ηχείο 360 μοιρών στο επάνω μέρος, προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που περιβάλλει τον ακροατή. Η διαφάνεια της οθόνης OLED μπορεί να ρυθμιστεί, δημιουργώντας ένα μαγευτικό οπτικό εφέ που θυμίζει ένα σύστημα ήχου vacuum tube που περικλείεται σε ένα διαφανές γυάλινο κουτί. Επιπλέον, το DukeBox είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλαυση περιεχομένου υψηλής ποιότητας, όπως ταινίες, ή ακόμη και για τη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας τζακιού, όπου ο σωλήνας κενού είναι ορατός ανάμεσα στις τρεμάμενες φλόγες.

Η LG παρουσιάζει επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση του Bon Voyage by LG Labs, ενός προσαρμοσμένου χώρου διαβίωσης που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει την ποιότητα ζωής στο σπίτι, στη φύση. Με βάση τα σχόλια των πελατών, το Bon Voyage έχει επανασχεδιαστεί στο μέγεθος ενός τροχόσπιτου για κάμπινγκ, βελτιστοποιώντας την αξιοποίηση του χώρου και την κινητικότητα. Με διαστάσεις πλάτους 2 μέτρων, μήκους 3,8 μέτρων και ύψους 2,2 μέτρων, μπορεί να επιπλωθεί με διάφορα έπιπλα και συσκευές, όπως κρεβάτι, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, καθαριστή νερού, Styler και προϊόντα περιποίησης παπουτσιών. Η ευελιξία του επιτρέπει την άνετη απόλαυση οπουδήποτε, με τη δυνατότητα να σταθμεύει εύκολα σε εσωτερικούς χώρους και να συνδέεται με ένα αυτοκίνητο.

Ένα άλλο συναρπαστικό προϊόν που παρουσιάζεται είναι το DUOBO της LG Labs, μια μηχανή καφέ για κάψουλες που εξάγει δύο διαφορετικές κάψουλες καφέ ταυτόχρονα. Εμπνευσμένο από την εξερεύνηση του διαστήματος, το DUOBO παρουσιάστηκε μέσω μιας εκστρατείας crowdfunding στις ΗΠΑ. Ο εκθεσιακός χώρος διαθέτει ένα μεγάλο μοντέλο του DUOBO μαζί με τον διαστημικό χαρακτήρα κατοικίδιο CUBO, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η LG εκθέτει και άλλα προϊόντα όπως το LG CineBeam Qube, το LG Gram Fold, το LG XBOOM, το LG StanbyMe Go, το LG Tiiun Mini και το brid.zzz by LG Labs, όλα δημιουργημένα από την απτόητη προσέγγιση της εταιρείας στην αποδοχή τολμηρών προκλήσεων.

Η Hyo-eun Kim, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος Brand Management της LG, εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες παγκοσμίως την εμπειρία των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που ενσωματώνουν το “πρωτοποριακό DNA” της LG Electronics».

Οι επισκέπτες της CES 2024 στο Λας Βέγκας από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου μπορούν να δουν τα προϊόντα της LG Labs στο περίπτερο της εταιρείας (#16008, Central Hall, Las Vegas Convention Center).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις