Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bien: Η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρουσιάζει το μοντέλο κοινοπρακτικών επενδύσεων

Η Bien πρωτοπορεί εισάγοντας ένα καινοτόμο μοντέλο επενδυτικής συνεργασίας στο real estate.

Η Bien, εξελισσόμενη εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει την εφαρμογή του οργανωμένου μοντέλου κοινοπρακτικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Κοινοπρακτικές επενδύσεις: Η νέα προοπτική στον κόσμο των επενδύσεων

Η Bien πρωτοπορεί εισάγοντας ένα καινοτόμο μοντέλο επενδυτικής συνεργασίας στο real estate. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους , η Bien ανοίγει τον δρόμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα χωρίς τον περιορισμό του μεγέθους του κεφαλαίου τους.

Κύρια χαρακτηριστικά της επενδυτικής προσέγγισης:

Κοινοπρακτικό μοντέλο: Ένα νέο μοντέλο συνεργασίας που επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει σε επενδύσεις σε ακίνητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κεφαλαίου του.

Τεχνολογία και διαφάνεια: Η Bien χρησιμοποιεί τεχνολογικές λύσεις στην διαχείριση των κεφαλαίων και εταιρειών, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια στους επενδυτές.

Εμπειρία και επιτυχημένα έργα: Με μια ομάδα έμπειρων στελεχων και συνεργατών ,η Bien έχει υλοποιήσει επιτυχημένα έργα αναβάθμισης ακινήτων .

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bien, Σπύρος Σαββίδης, δηλώνει: “Η Bien αναγνωρίζει τη σημασία της διαφοροποίησης και της προσβασιμότητας στον χώρο των επενδύσεων. Με το μοντέλο κοινοπρακτικών επενδύσεων, θέτουμε τον στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινότητα επενδυτών που θα έχουν πρόσβαση σε έργα ανάπτυξης ακινή των ανεξάρτητα από το μέγεθος του κεφαλαίου τους. ”

Η Bien, μέλος του Elevate Greece, έχει στόχο να ενημερώσει και να δώσει πρόσβαση σε επενδυτές που θέλουν να τοποθετηθούν σε έργα ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας και παρέχει μια νέα προοπτική στο
πως κάποιος μπορεί να επενδύσει στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις